Webwinkelvakdagen in Jaarbeurs Utrecht van start

Vandaag is het zover: de Jaarbeurs Utrecht opent haar deuren voor de Webwinkel Vakdagen 2011. Twee dagen zal de Jaarbeurs in het teken staan van multichannel e-commerce:


– Ruim 160 vooraanstaande leveranciers vertegenwoordigen het volledige spectrum aan e-commerce dienstverlening; van webshop software en betaaloplossingen tot fulfilment en van online marketing en search tot de juridische aspecten van het thuiswinkelen.

– In de drie SprekersArena’s kunt u zo’n 50 lezingen en cases (onder meer V&D, Fonq, Hyves, Vaya.nl) bijwonen of participeren in één van de debatten of paneldiscussies.


Heeft u zich nog niet aangemeld voor een gratis bezoek? Ga dan nog naar www.webwinkelvakdagen.nl om u direct te registreren. Een absolute must voor de webwinkelondernemer.

Openingstijden van de webwinkelvakdagen 2011 #wwvd @twitter:

Woensdag 26 januari 2011 van 11:00 tot 18:00
Donderdag 27 januari 2011 van 11:00 tot 18:00


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl