Webwinkelsoftware MijnWinkel en Biedmeer lanceren Facebook-commerce mogelijkheden voor ieders webwinkelpakket

F-commerce of Social Commerce is duidelijk in opmars in 2011, dat dachten ook MijnWinkel en Biedmeer. Deze bedrijven zijn ingesprongen op het verkopen van producten via Facebook. Uiteraard door gebruik te maken van de door beide webwinkelsoftwarebedrijven “in huis” ontwikkelde webwinkelsoftwarepakketten.

Facebook is één van de meest populaire social media platforms van het moment. Om deze reden is het dan ook niet zo gek dat verschillende webwinkelsoftware aanbieders inspringen op deze extra nieuwe verkoopkans voor de webwinkelondernemer; de directe klant van de webwinkelsoftwarebedrijven. Voor de webwinkelondernemer een directe meerwaarde omdat een nieuw verkoopkanaal wordt gecreëerd. Bij zowel Biedmeer als Mijnwinkel is het eenvoudig mogelijk gemaakt om producten te laten weergeven op bijvoorbeeld je eigen bedrijfsfacebookpagina. Doordat het voor iedereen mogelijk wordt om een product te “vind ik leuk” zullen meer mensen ofwel potentiële klanten het product zien. Zoals Facebook is ingericht zal door het netwerk van diegene die “ik vind dit leuk” heeft aangevinkt snel vele mensen het product zien.

Circa 1,5 jaar geleden was de integratie van een zogenaamde Facebookshop weggelegd voor de bedrijven die hieraan veel geld wilde en konden besteden. Deze tijd is nu gelukkig voorbij en biedt veel potentie. Zowel Biedmeer als Mijnwinkel vragen een vergoeding voor deze nieuwe webwinkel Facebookintegratie.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl