Waarom video, films en afbeeldingen in je eigen webwinkel?

Video, films en afbeeldingen zien we steeds vaker opduiken in webwinkels. Mensen die hun eigen webwinkel starten dienen er daarom over na te denken of dit ook in hun geval een goed idee is. Dit is namelijk niet altijd zomaar het geval, waardoor het van belang is om daar wat tijd aan te besteden. Zoals ... Volledig artikel »

Ervaringen Sisow

Gebruiksvriendelijkheid Prijs/kwaliteit Support/Service Stabiliteit software Totaal beoordeling Sisow is een gebruiksvriendelijk maar bovenal veilig online betalingssysteem voor webshop- en webwinkeleigenaren. Met Sisow kan de webwinkelier gemakkelijk iDEAL integreren in diens webshop. Normale tarieven variĂ«ren ... Volledig artikel »

Productfotografie voor de webwinkelier; waar moet je allemaal opletten?

Heb je in gedachten om binnenkort een eigen webwinkel op te starten? Dan is het verstandig om informatie op te doen over productfotografie. Er is niks zo belangrijk als goede foto’s op je webshop, om de klanten duidelijk te laten zien wat je hen te bieden hebt. Als mensen er voor kiezen om online inkopen ... Volledig artikel »

Hoe begin je een webwinkel en wat heb je hiervoor allemaal nodig?

Het starten van een eigen webwinkel of webshop begint bij het eerste idee. Hoogstwaarschijnlijk de reden dat je op onze website Eigenwebwinkelstarten.nl terrecht bent gekomen. Een vraag welke elke startende webwinkelier heeft: Welke stappen moeten er allemaal genomen worden om te kunnen beginnen met ... Volledig artikel »

Hoe vind je als webwinkelier een (goede) leverancier?

Het vinden van een goede webwinkelleverancier is natuurlijk van belang voor iedereen die op het internet een webwinkel wil gaan beginnen. Het is namelijk prachtig om de juiste software te gebruiken en klanten een flitsende webwinkel te bieden, maar wanneer er geen goede webwinkelleverancier beschikbaar ... Volledig artikel »

Belangrijke zaken voor het beginnen van een webwinkel

Het opzetten en starten van een webwinkel is in relatief gezien korte periode te realiseren, tenminste: Indien u direct weet wat u wilt verkopen; Afspraken heeft gemaakt en schriftelijk heeft vastgelegd met uw leveranciers; De algemene voorwaarden weet en vastgelegd heeft waaronder u zaken op het internet ... Volledig artikel »

Te regelen zaken voor een webwinkel voor het starten

Nadat je de keuze hebt gemaakt om te gaan ondernemen met behulp van een webinkel, webshop of andere e-commerce toepassing is het advies je nader te oriĂ«nteren over allerlei zaken waarmee je redelijk snel te maken krijgt. Onderstaand een opsomming van de meest essentiele zaken waar je rekening mee moet ... Volledig artikel »

Producten en productgroepen

Een eigen webwinkel is natuurlijk niets zonder producten of een productmarktcombinaties (productgroepen). Essentieel is dan ook om te weten wat je wil verkopen in je webwinkel en waarom? Ga je je richten op een brede doelgroep of juist een minder brede doelgroep ofwel ga je jezelf als webshop cq. online ... Volledig artikel »

Wet- en regelgeving bij het starten van een webshop of webwinkel

Wet Verkoop op Afstand Na enig getouwtrek is de Wet Verkoop op Afstand tot stand gekomen, welke koper en verkoper beiden moeten beschermen. De wet Verkoop op Afstand geeft duidelijk weer wat van wie verwacht wordt en tevens de consequenties zijn indien zaken niet gegaan zijn als omschreven. De leverancier ... Volledig artikel »

MyShop.com (vh MijnWinkel) WebwinkelSoftware

MyShop.com (vh MijnWinkel) WebwinkelSoftware is Ă©Ă©n van de populairste webwinkelsoftware op de Nederlandstalige markt. MyShop.com is opgezet door Durk Jan de Bruin (oprichter van startpagina.nl) en John Zanoni. De basisgedachte achter mijnWinkel is, dat veel bedrijven hun productgegevens al in ... Volledig artikel »

Biedmeer Webwinkelsoftware

Een eigen webwinkel beginnen? Bij BiedMeer Webwinkels kunt u eenvoudig uw eigen webwinkel beginnen. Met onze gebruiksvriendelijke webwinkel software kunt u uw producten 24h/7 dagen per week verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek achter de webwinkel.  De kosten van het starten ... Volledig artikel »

Shoppagina webwinkelsoftware

Shoppagina.nl is een relatief nieuwe webshopoplossing voor iedereen die een webwinkel wil starten en feitelijk direct wilt beginnen met het verkopen van producten in de webwinkel. Shoppagina.nl is ontstaan vanuit een webdesign bureau (IZI Services b.v.) welke steeds meer vraag kreeg naar het ontwikkelen ... Volledig artikel »

Uitzonderingen op wet verkoop op afstand

Uitzonderingen Wet verkoop op Afstand De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor financiĂ«le diensten en gerelateerde diensten; De regels gelden tevens niet voor de bouw en verkoop van onroerend goed, distributieautomaten en geautomatiseerde handelsruimten (bijvoorbeeld automatieken), ... Volledig artikel »

Wet Verkopen op Afstand: Herroepingsrecht consument

Een van de belangrijkste bepalingen in de nieuwe wet is het herroepingsrecht van de consument. Omdat de consument vooraf geen mogelijkheid heeft een goed te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een ‘bedenktijd’ van zeven werkdagen te gunnen waarbinnen deze het ... Volledig artikel »
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl