De Wet Koop op afstand & haar uitzonderingen 2018 deel 2 van 2

Introductie Vorige week schreven wij een artikel over enige uitzonderingen op de Wet koop op afstand. Via onze webshop Zwembrilopsterkte.nl verkopen wij zwembrillen op sterkte voor volwassenen en kinderen in verschillende soorten, maten en kleuren van gerenommeerde merken tegen scherpe concurrerende ... Volledig artikel »

Bewust géén toepassing van het BTW-nummer op POSTNL pakketzendingen en correspondentie collega webshop. Slim of niet?

Deze week een kort artikel over hetgeen wij jullie niet willen onthouden. Een voorval wat jezelf, als webwinkelier, nader aan het denken zet. Waar ging het daadwerkelijk om? Bewust gĂ©Ă©n toepassing van BTW-nummer bij concullega webshop Twee weken geleden liepen wij bij het wegbrengen van een “pakketje”, ... Volledig artikel »

De voordelen en nadelen van productreviews in je eigen webwinkel

Productreviews maken vaak deel uit van een webwinkel, waardoor het een goed idee is om hier in ieder geval ook over na te denken. Zo kan het zijn dat deze van toegevoegde waarde zijn voor je eigen webwinkel. Een webwinkel starten is wat dat betreft vooral een kwestie van goed nadenken en jezelf verplaatsen ... Volledig artikel »

CCV Shop komt met koppeling Marktplaats Admarkt

Biedmeer lanceerde maandag versie 6.1 “Ediza”  van hun webwinkelsofware. In deze update introduceert BiedMeer als eerste webwinkel platform een koppeling tussen je BiedMeer webwinkel en het Marktplaats Admarkt advertentiesysteem. Dit is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen BiedMeer ... Volledig artikel »

Waarom video, films en afbeeldingen in je eigen webwinkel?

Video, films en afbeeldingen zien we steeds vaker opduiken in webwinkels. Mensen die hun eigen webwinkel starten dienen er daarom over na te denken of dit ook in hun geval een goed idee is. Dit is namelijk niet altijd zomaar het geval, waardoor het van belang is om daar wat tijd aan te besteden. Zoals ... Volledig artikel »

Ervaringen Sisow

Gebruiksvriendelijkheid Prijs/kwaliteit Support/Service Stabiliteit software Totaal beoordeling Sisow is een gebruiksvriendelijk maar bovenal veilig online betalingssysteem voor webshop- en webwinkeleigenaren. Met Sisow kan de webwinkelier gemakkelijk iDEAL integreren in diens webshop. Normale tarieven variĂ«ren ... Volledig artikel »

Een prachtig, mooi en succesvol 2012

Eigenwebwinkelstarten.nl wenst iedereen een goed, gezond, gezellig maar vooral succesvol 2012. Een nieuw jaar vol met nieuwe kansen, kansen die je kunt laten liggen of juist in 2012 kan oppakken en op simpele wijze daadwerkelijk kan realiseren. Het starten van een eigen webwinkel is misschien wel de ... Volledig artikel »

Te regelen zaken voor een webwinkel voor het starten

Nadat je de keuze hebt gemaakt om te gaan ondernemen met behulp van een webinkel, webshop of andere e-commerce toepassing is het advies je nader te oriĂ«nteren over allerlei zaken waarmee je redelijk snel te maken krijgt. Onderstaand een opsomming van de meest essentiele zaken waar je rekening mee moet ... Volledig artikel »

Essentiele succesfactoren voor een webwinkel

Een eigen webwinkel begin je natuurlijk niet zomaar, je wilt succes hebben door veel en goed te verkopen. Natuurlijk gaat dit niet zomaar. Je moet aan verschillende aspecten tegelijkertijd gaan werken om een een succesvolle eigen webwinkel te krijgen en beheren. De aspecten waar je op moet letten ... Volledig artikel »

Onderhoud en beheer van een webshop: teksten en productomschrijvingen

Teksten en productomschrijvingen, cq. productspecificaties en andere aanverwante productinformatie Hoe kom je hieraan? Fabriceer, maak je deze zelf? Krijg je deze geheel aangeleverd van leveranciers en of fabrikanten? Of maar een gedeelte hiervan? Veel beginnende webwinkelexploitanten vergissen zich ... Volledig artikel »

Onderhoud en beheer van een webshop: foto’s en afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen Hoe kom je hieraan? Fabriceer, maak en bewerk je deze zelf? Krijg je deze geheel aangeleverd van leveranciers en of fabrikanten? Of maar een gedeelte hiervan?   Veel beginnende webwinkelexploitanten vergissen zich in al deze zaken. Het verkrijgen van al deze informatie ... Volledig artikel »

Domeinnamen voor webwinkel webshop kopen of registreren?

De basis van het starten van een eigen webshop begint als Ă©Ă©n van de allereerste stappen bij het hebben van een goed passende domeinnaam. EĂ©n domeinnaam welke u reeds in uw bezit heeft, nog moet egistreren of misschien wel zal moeten overnemen. Feit is dat domeinnamen op het moment steeds schaarser ... Volledig artikel »

Webhosting bij Nethosting

Goede Hosting is extreem belangrijk in ons digitale tijdperk. Daarnaast dient de klant natuurlijk constante ondersteuning te krijgen. Maar het belangrijkste van allemaal: Goede hosting hoeft niet duur te zijn. Nethosting biedt 4 duidelijke All-In Hosting pakketten, die stuk voor stuk garant staan voor ... Volledig artikel »

Webhosting bij Yourhosting

Yourhosting is een bedrijf dat domeinnaamregistratie en webhosting aanbiedt aan zowel particulieren als op de zakelijke markt. Yourhosting garandeert kwaliteit en heeft daarom al vele grote bedrijven en organisaties als trouwe klant. Voor grotere websites biedt Yourhosting ook Dedicated / Co-locatie ... Volledig artikel »
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl