Waarschuwing voor onterechte betalingsherinneringen

Graag maken wij u attent op het volgende persbericht, zoals door DNS.be verzonden op 26 januari 2009:

“Recent kreeg DNS BE verschillende meldingen van .be-domeinnaamhouders die een betalingsherinnering kregen van de firma NMG (Network Mediagroup) uit Londen.

Deze herinnering doet uitschijnen dat de domeinnaamhouder zijn domeinnaam ook in andere extensies (bijvoorbeeld .com/.net/.org) zou hebben besteld. De firma vraagt de domeinnaamhouder zijn zogezegde factuur alsnog te vereffenen. In werkelijkheid heeft de .be-domeinnaamhouder deze extensies nooit besteld, ze zijn ook niet geregistreerd.

DNS BE raadt de .be-domeinnaamhouders aan om deze ‘herinnering’ te negeren. Indien de .be domeinnaamhouder wel geïnteresseerd is in de aangeboden extensies, dan raadt DNS BE hem aan om zijn gebruikelijke partner voor domeinnaam-registraties te contacteren. Deze kan dan – rechtstreeks of via een derde – deze extensies proberen te registreren tegen een correcte en op voorhand vastgestelde prijs.”

Bron: http://www.dns.be/nl/home.php?n=430


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl