Veel interesse in e-commerce oplossingen in crisistijd

De derde editie van de Webwinkel Vakdagen, de vakbeurs voor de webwinkelier en e-tailer was opnieuw een groot succes. In twee dagen tijd wist de beurs 6.784 bezoekers te trekken. Een stijging van meer dan 24% ten opzichte van de vorige editie. Dit maakt de Webwinkel Vakdagen verreweg het grootste e-commerce evenement van de Benelux.

De beursvloer bood dit jaar plaats aan 130 exposanten. Opvallend was de toename van exposanten van buiten Nederland. De twee SprekersArena’s boden plaats aan zo’n 35 lezingen. De video’s van de lezingen zullen begin volgende week beschikbaar zijn via www.webwinkelvakdagen.nl

De vierde editie van de Webwinkel Vakdagen zal plaats vinden op 20 & 21 januari 2010. Opnieuw in de Jaarbeurs Utrecht. Op dezelfde data zal in 2010 een nieuwe vakbeurs plaats vinden naast de Webwinkel Vakdagen: Het Interactive Media & Marketing Event (IMME). Zo werd aangekondigd tijdens de Webwinkel Vakdagen.

IMME is de nieuwe vakbeurs voor de innovatieve marketeer. wordt georganiseerd door OGZ, organisator van de Webwinkel Vakdagen in samenwerking met Lenthe Publishers.

Webwinkel Vakdagen 2010
Woensdag 20 & Donderdag 21 januari 2010
Jaarbeurs Utrecht hal 3
www.webwinkelvakdagen.nl

Interactive Media & Marketing Event 2010
Woensdag 20 & Donderdag 21 januari 2010
Jaarbeurs Utrecht hal 4
http://www.imm-event.nl


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl