Twee miljoen Nederlanders op mobiel internet

Ruim twee miljoen Nederlanders maken regelmatig gebruik van mobiel internet. Driekwart surft en mailt via een flat fee abonnement. Bovendien blijkt het aantal mobieltjes met een GPS-antenne afgelopen jaar te zijn gegroeid met een factor zeven.

Dat blijkt uit een onderzoek van het platform Open Mobiel Internet (OMI). Daarin zijn de grootste Nederlandse partijen in telecom- en uitgeefland verenigd.

Uit cijfers die eerder deze week aan de Media Werkgroep werden gepresenteerd, blijkt dat het aantal mobiele surfers in een half jaar met 25 procent groeide. De teller ging van 1,6 miljoen Nederlanders in juni naar nu 2 miljoen. De grootste gebruikersgroep bevindt zich tussen de leeftijden 18 en 35 jaar.

Er circuleren inmiddels 6 miljoen mobiele telefoons die overweg kunnen met een draadloze connectie. De verdeling: 2 miljoen UMTS- en 4 miljoen GPRS-toestellen. Er zijn 1,45 miljoen flat fee-abonnementen verkocht.

 

Bron: Emerce.nl


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl