TNT stapt in ontwikkeling webwinkelsoftware

TNT Post heeft de specialist in internetwinkelen Kowin overgenomen. Dat maakte het postbezorgbedrijf woensdag bekend. Ze gingen hierbij niet in op de financiële details.

Het Nederlandse Kowin helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een winkel op internet. Tot de klanten behoren onder meer Kruidvat, Trekpleister, Intersport en Praxis.

Met de overname hoopt TNT zijn positie op de markt voor online winkelen verder uit te bouwen.

Om de teruglopende resultaten van de traditionele postbezorging te compenseren wil het bedrijf een sterke positie opbouwen bij het aanbieden van producten via internet en de bezorging ervan.

Bron: NUzakelijk


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl