Een eigen webwinkel bouwen een moeilijke of juist makkelijke opgave?

Een webwinkel laten bouwen is op zich niet moeilijk, maar het is wel van belang dat u zich tot een aantal aspecten richt. Door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de gebruiksvriendelijkheid hoog is en er ook voldoende aandacht besteed is aan de usability zorgt u ervoor dat bezoekers graag nog een keer ... Volledig artikel »

Een eigen webwinkel starten met Magento

Magento is een stukje webwinkelsoftware dat het eigenlijk heel gemakkelijk maakt om een eigen winkel op het internet te starten. Een eigen webwinkel starten hoeft maar een kwestie van enkele klikken te zijn, waardoor dit zelfs mogelijk is zonder dat je over de nodige technische kennis beschikt. Wat dat ... Volledig artikel »

Waarom video, films en afbeeldingen in je eigen webwinkel?

Video, films en afbeeldingen zien we steeds vaker opduiken in webwinkels. Mensen die hun eigen webwinkel starten dienen er daarom over na te denken of dit ook in hun geval een goed idee is. Dit is namelijk niet altijd zomaar het geval, waardoor het van belang is om daar wat tijd aan te besteden. Zoals ... Volledig artikel »

MijnWinkel Templates Ontwerpen en skins

Opzoek naar een template, ontwerp of skin voor MijnWinkel? De oplossing hiervoor ligt bij de hand. Binnen mijnWinkel.nl is het namelijk mogelijk om te werken met een aantal standaard grafische ontwerpen welke gratis gebruikt kunnen worden. Het grote voordeel hierbij is dat u snel van start kunt met ... Volledig artikel »

Joomla Webwinkel-Website-Webshop Template of ontwerp nodig?

Opzoek naar een template, ontwerp of skin voor Joomla of voor een Joomla webwinkel / webshop (virtuemart)? Gelukkig, dan ben je op deze pagina goed terecht gekomen…Het maken van een design voor een webwinkel / webshop kost de “leek” meer tijd, terwijl het eigenlijk relatief makkelijk op te lossen ... Volledig artikel »

Hoe maak je een eigen Joomla Template

Voor het maken van een Joomla template heb je enige kennis nodig, tenminste als je niet werkt met een standaard template. Met een geweldig hulpmiddel kan je nu in een paar stappen een Joomla-template maken zonder dat je technische kennis moet hebben. Artisteer is het hulpmiddel voor als het gaat om ... Volledig artikel »
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl