De kracht en het succes van het hebben van een MULTI-webshop

Een multishop is om verschillende redenen ontzettend interessant voor iedereen die gebruik wil maken van de mogelijkheden op het internet. Op die manier kun je namelijk heel eenvoudig profiteren van het bezit van meerdere webwinkels, zonder dat je hier een hoop omkijken naar hebt of lang mee bezig dient ... Volledig artikel »

MyShop.com (vh MijnWinkel) WebwinkelSoftware

MyShop.com (vh MijnWinkel) WebwinkelSoftware is Ă©Ă©n van de populairste webwinkelsoftware op de Nederlandstalige markt. MyShop.com is opgezet door Durk Jan de Bruin (oprichter van startpagina.nl) en John Zanoni. De basisgedachte achter mijnWinkel is, dat veel bedrijven hun productgegevens al in ... Volledig artikel »

MijnWinkel Templates Ontwerpen en skins

Opzoek naar een template, ontwerp of skin voor MijnWinkel? De oplossing hiervoor ligt bij de hand. Binnen mijnWinkel.nl is het namelijk mogelijk om te werken met een aantal standaard grafische ontwerpen welke gratis gebruikt kunnen worden. Het grote voordeel hierbij is dat u snel van start kunt met ... Volledig artikel »

Webwinkelsoftware MijnWinkel en Biedmeer lanceren Facebook-commerce mogelijkheden voor ieders webwinkelpakket

F-commerce of Social Commerce is duidelijk in opmars in 2011, dat dachten ook MijnWinkel en Biedmeer. Deze bedrijven zijn ingesprongen op het verkopen van producten via Facebook. Uiteraard door gebruik te maken van de door beide webwinkelsoftwarebedrijven “in huis” ontwikkelde webwinkelsoftwarepakketten. Facebook ... Volledig artikel »

Mijnwinkel komt met goedkope SSL oplossing voor webwinkeliers

mijnWinkel.nl is sinds dit jaar 10 jaar actief op de Nederlandse webwinkelmarkt en heeft de afgelopen jaren, maar zeer zeker ook het afgelopen jaar, zich sterk ontwikkeld met hierbij het positieve gevolg de integratie van een aantal erg nuttige nieuwe functionaliteiten. Sinds afgelopen week is het voor ... Volledig artikel »

mijnWinkel webwinkelsoftware

mijnWinkel.nl is Ă©Ă©n van de populairste webwinkelsoftware op de Nederlandstalige markt. mijnWinkel is opgezet door Durk Jan de Bruin (oprichter van startpagina.nl) en John Zanoni. De basisgedachte achter mijnWinkel is, dat veel bedrijven hun productgegevens al in de computer hebben staan. Meestal in ... Volledig artikel »
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl