Ervaringen en reviews Lightspeed Webwinkelsoftware

Gebruiksvriendelijkheid Prijs/kwaliteit Support/Service Stabiliteit software Totaal beoordeling Lightspeed is een zoekmachinevriendelijke Saas webwinkelsoftware.  Saas staat voor software as a Service, ofwel een oplossing waarbij de klant geen technisch omkijken heeft aan de aanwezige software en of ... Volledig artikel »

WebshopBOB webwinkelsoftware

Vandaag nog uw eigen webwinkel openen? Met WebshopBOB is dit mogelijk! Bij WebshopBOB is de focus gelegd op het snel en gemakkelijk opzetten van een webwinkel waarvoor gĂ©Ă©n technische kennis nodig is. Na het aanmaken van een account op onze website kunt u zelf een webwinkel aanmaken, geheel naar eigen ... Volledig artikel »

De kracht en het succes van het hebben van een MULTI-webshop

Een multishop is om verschillende redenen ontzettend interessant voor iedereen die gebruik wil maken van de mogelijkheden op het internet. Op die manier kun je namelijk heel eenvoudig profiteren van het bezit van meerdere webwinkels, zonder dat je hier een hoop omkijken naar hebt of lang mee bezig dient ... Volledig artikel »

ShopTrader webwinkelsoftware

Shoptrader.nl biedt de compleetste webwinkels tegen de allerscherpste tarieven. De software achter de webwinkel is geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines. Shoptrader is Ă©Ă©n van de populairste standaard kant-en-klare webwinkeloplossingen. Bij het aangaan van een abonnement installeerd Shoptrader ... Volledig artikel »

MyShop.com (vh MijnWinkel) WebwinkelSoftware

MyShop.com (vh MijnWinkel) WebwinkelSoftware is Ă©Ă©n van de populairste webwinkelsoftware op de Nederlandstalige markt. MyShop.com is opgezet door Durk Jan de Bruin (oprichter van startpagina.nl) en John Zanoni. De basisgedachte achter mijnWinkel is, dat veel bedrijven hun productgegevens al in ... Volledig artikel »

Biedmeer Webwinkelsoftware

Een eigen webwinkel beginnen? Bij BiedMeer Webwinkels kunt u eenvoudig uw eigen webwinkel beginnen. Met onze gebruiksvriendelijke webwinkel software kunt u uw producten 24h/7 dagen per week verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek achter de webwinkel.  De kosten van het starten ... Volledig artikel »

Shoppagina webwinkelsoftware

Shoppagina.nl is een relatief nieuwe webshopoplossing voor iedereen die een webwinkel wil starten en feitelijk direct wilt beginnen met het verkopen van producten in de webwinkel. Shoppagina.nl is ontstaan vanuit een webdesign bureau (IZI Services b.v.) welke steeds meer vraag kreeg naar het ontwikkelen ... Volledig artikel »

De voordelen van een “Kant-en-klare webshop”

De kant-en-klare webwinkel softwarepakketten zijn veelal de meest gebruikte, gevolgd door de Freeware webwinkelsoftware. De kant-en-klare webwinkelsoftwarepakketten bieden meer voordelen, dan nadelen. Veelal de reden dat deze webshopsoftwarepakketten het meest worden gebruikt bij het starten of beginnen ... Volledig artikel »

mijnWebwinkel webwinkelsoftware

mijnwebwinkel.nl is ook een van de betere aanbieders van online webwinkel software in Nederland. mijnwebwinkel biedt de snelle mogelijkheid om zonder technische kennis zelf eenvoudig uw webwinkel te beheren. De webwinkelsoftware wat wordt gebruikt is eveneens geoptimaliseerd voor Google, zodat de webshop ... Volledig artikel »

MijnWinkel Templates Ontwerpen en skins

Opzoek naar een template, ontwerp of skin voor MijnWinkel? De oplossing hiervoor ligt bij de hand. Binnen mijnWinkel.nl is het namelijk mogelijk om te werken met een aantal standaard grafische ontwerpen welke gratis gebruikt kunnen worden. Het grote voordeel hierbij is dat u snel van start kunt met ... Volledig artikel »

Webwinkelsoftware MijnWinkel en Biedmeer lanceren Facebook-commerce mogelijkheden voor ieders webwinkelpakket

F-commerce of Social Commerce is duidelijk in opmars in 2011, dat dachten ook MijnWinkel en Biedmeer. Deze bedrijven zijn ingesprongen op het verkopen van producten via Facebook. Uiteraard door gebruik te maken van de door beide webwinkelsoftwarebedrijven “in huis” ontwikkelde webwinkelsoftwarepakketten. Facebook ... Volledig artikel »

Shoppagina komt met nieuwe update

Vanaf vandaag heeft Shoppagina een nieuwe update beschikbaar van haar webwinkelsoftware. De wijzigingen zijn divers. Een korte samenvatting van de nieuwe mogelijkheden van Shoppagina. Wanneer de webwinkelier de status van een order verandert, bijvoorbeeld ‘Betaald’ of ‘Verzonden’, ... Volledig artikel »

Mijnwinkel komt met goedkope SSL oplossing voor webwinkeliers

mijnWinkel.nl is sinds dit jaar 10 jaar actief op de Nederlandse webwinkelmarkt en heeft de afgelopen jaren, maar zeer zeker ook het afgelopen jaar, zich sterk ontwikkeld met hierbij het positieve gevolg de integratie van een aantal erg nuttige nieuwe functionaliteiten. Sinds afgelopen week is het voor ... Volledig artikel »

Webwinkelsoftware aanbieders boeren goed op internet

In de economische recessie zien de verschillende webshopsoftware-aanbieders hun verkoop van de producten stijgen. In het bijzonder de midden- en kleinbedrijven gaan zich steeds meer op het internet begeven en zetten een eigen webshop op. Een aantal jaren geleden was dit niet zo omdat je toen de nodige ... Volledig artikel »
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl