Snel, eenvoudig en compleet online boekhouden

Heeft u een webshop? Met e-Boekhouden.nl verwerkt u eenvoudig met één klik op de knop alle bestellingen van uw webshop direct in uw online boekhouding. Speciaal hiervoor heeft het online boekhoudpakket een aantal plug-ins ontwikkeld. Klanten van e-Boekhouden.nl mogen hier gratis gebruik van maken. Er is een connector voor Magento-webshops en voor Joomla!-gebruikers is er een VirtueMart-connector beschikbaar. Ook webshophouders met een webshop van MijnWinkel.nl kunnen gratis gebruik maken van deze optie.

Alle voordelen op een rij

·De module is gratis voor abonnees van e-Boekhouden.nl.

·Geen wachttijd na installatie. De module is na installatie direct te gebruiken!

·Snel en eenvoudig installeren met behulp van de uitgebreide installatiehandleiding.

·Complete orders exporteren van uw webshop naar uw boekhouding met één klik op de knop.

·Alle orders zijn overzichtelijk in uw boekhouding terug te vinden.


Voor iedereen

Iedereen kan online boekhouden. Het is simpel en eenvoudig in gebruik. Als u weet wat een factuur, een afschrift en een bonnetje is, dan kunt u onder andere met e-Boekhouden.nl werken. Het pakket bevat een uitgebreid debiteurenbeheer, waardoor u in een oogopslag kan zien welke debiteuren achter lopen. Er is zelfs een koppeling met een incassobureau, welke u gratis helpt om achterstallige vorderingen te innen.

Het is ook mogelijk om e-Boekhouden.nl te koppelen met andere systemen, bijvoorbeeld de factuurmodule van je webshop. e-Boekhouden.nl heeft hiervoor een API-koppeling ontwikkeld.

Wilt u weten wat e-Boekhouden.nl voor uw webshop en administratie kan betekenen? Kijk dan opwww.e-Boekhouden.nl.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl