SIDN waarschuwt tegen ‘webtoeslag’

Arnhem, 22 december 2008 – SIDN, de .nl registry, heeft klachten ontvangen over www.coweto.nl. Op deze website wordt houders van een .nl-domeinnaam gevraagd een ‘webtoeslag’ te betalen. SIDN waarschuwt alle .nl-domeinnaamhouders hier niet op in te gaan. Wij hebben navraag gedaan bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst en zij hebben nadrukkelijk laten weten niet bij coweto.nl betrokken zijn, ondanks het feit dat dit op de website wel wordt gesuggereerd. De Kamer van Koophandel zal coweto.nl dan ook sommeren het KvK-logo van de website te verwijderen.

Fraudemeldpunt
Deelnemers en domeinnaamhouders die op enigerlei wijze benaderd worden door coweto.nl, kunnen dat aangeven bij SIDN of via www.fraudemeldpunt.nl. Het fraudemeldpunt is het landelijke meldpunt voor advertentie- en acquisitiefraude.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl