Wat is Paypal?

PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. De betaling gebeurt via het PayPal-account van de koper (de consument) en komt vervolgens terecht op het PayPal-account van de verkoper (de webwinkelier). Geen van beide partijen hoeft dus zijn eigen persoonsgegevens mee te delen aan de andere partij, dit gaat geheel geautomatiseerd via PayPal en komt een “zogenaamde koppeling” tot stand na het inloggen. Op het moment de betaling wordt geaccepteerd door de koper, wordt de betaling direct geaccepteerd.


Consumenten betalen snel en veilig met MasterCard of VISA via PayPal. Betaal gemakkelijk voor aankopen of stuur geld aan iedereen met een e-mailadres in 103 landen en regio’s. PayPal wordt wereldwijd door duizenden bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van vele vele webwinkeliers. Wanneer u als webwinkelier zich aanmeldt voor PayPal, kan direct begonnen worden met het accepteren van creditcardbetalingen via je eigen webwinkel. Als werelds grootste online betaalservice biedt PayPal de snelste manier om uw deuren te openen naar de rekeningen van meer dan 220 miljoen gebruikers over de hele wereld. En het mooiste is dat het openen van een rekening helemaal gratis is!


Een PayPal-rekening openen is voor consumenten gratis en het overmaken van geld ook. De lage transactiekosten van PayPal zijn van toepassing als houders van een Premier- of zakelijke rekening geld ontvangen.


Paypal heeft 3 verschillende soorten betaalmogelijkheden:

  • Privé-rekening. Ideaal als u online winkelt. Betaal veilig op eBay en webwinkels met uw creditcard’
  • Premier-rekening. Ideaal voor zowel het kopen als het verkopen van objecten. Betaal veilig op eBay en in webwinkels. Bovendien kunt u creditcardbetalingen accepteren tegen gereduceerde kosten.;
  • Zakelijke rekening. De beste keuze voor uw online bedrijf. Accepteer creditcardbetalingen tegen lage kosten.
Klik hier als u een rekening wilt openen of als u meer wilt weten.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl