Over ons

EigenWebwinkelstarten.nl is een zeer informatieve online portal met allerlei informatie over het starten en beheren van een eigen webwinkel. Voor jong en oud geeft de website inhoudelijke tips, informatie en adviezen over alle ins- en outs, pluspunten en minpunten in relatie tot de start en het functionele beheer van een webwinkel.

Eigenwebwinkelstarten.nl is gestart in januari 2009 en sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste blogs over het starten en beheren van een eigen webwinkel. De initiatiefnemer van Eigenwebwinkelstarten.nl is Remko Jonkers met zijn eigen bedrijfje TradeMedia & Internetmarketing, een online media bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, exploiteren en beheren van internetconcepten.

Eén reactie naar “Over ons”

 1. Beste Remko Jonkers,

  Via Daisycon kwam ik bij uw website https://www.eigenwebwinkelstarten.nl . Voor ons parterprogramma van Thinq, een online boekhoudservice, zijn we opzoek naar kwalitatieve publishers.

  Wat is Thinq?
  Thinq onderscheidt zich van reguliere online boekhoudpakketten door de totale boekhouding van ondernemers online uit handen te nemen. Ondernemers hoeven niet zelf aan de slag met boekhouden, belastingaangiftes of jaarrekeningen. De boekhouders van Thinq verzorgen dit allemaal vanaf €39,- per maand. Ondernemers hoeven enkel via MijnThinq of de Thinq App inkoopfacturen en/of btw-bonnen te uploaden. Binnen 48 uur is de administratie bijgewerkt en online inzichtelijk via Mijn Thinq.

  Update: vernieuwde facturatietool
  Thinq werkt continu aan verbetering van de online dienstverlening en bijbehorende online tools. Onlangs is de facturatiemodule binnen Mijn Thinq volledig vernieuwd. Deze module is vanaf nu ook los af te nemen voor ondernemers voor 9,95 per maand. Daarnaast krijgen ondernemers nu tijdelijk bij het afsluiten van een abonnement een jaarabonnement bij Tankpas.nl cadeau twv € 90,-.

  Partnerprogramma en bijbehorende commissie
  Uitgangspunt van ons programma is het verwerven van naamsbekendheid maar bovenal leadgeneratie. Wanneer uw website een lead aandraagt voor Thinq en deze een gratis proefabonnement aanschaft bij Thinq ontvangt u een commissie van €35,- . Onze voorkeur gaat uit naar het plaatsen van tekstuele links. Mocht u zelf liever banners plaatsen dan is het goed om te weten dat deze op dit moment in ontwikkeling zijn in verscheidene formaten. Binnen Daisycon hebben we twee campagnes actief:
  • Thinq Online boekhouden
  • Thinq Online facturatie

  Ik ontvang graag uw reactie over bovenstaand voorstel. Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, laat het mij dan weten.

  Met vriendelijke groet,

  Marloes van Rossum
  Online Marketeer

  Thinq B.V.
  T 013 – 464 71 37
  W http://www.thinq.nl

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl