osCommerce

osCommerce is een e-commerce, webwinkel cq.webshop oplossing waarvan de ontwikkeling volgens de open source methode wordt gedaan. osCommerce biedt vele mogelijkheden. De vele mogelijkheden en uit-de-box installatie maakt het mogelijk om met minimale moeite en zonder welke kosten dan ook een online winkel op te zetten en te onderhouden. Op het moment je wilt afwijken van de standaard oplossing is de nodige (technische) kennis vereist.

 

osCommerce draait op open source oplossingen. osCommerce kan zonder enige restrictie gebruikt worden op alle servers die PHP4 en MySQL ondersteuning bieden, inclusief Linux, Solaris, BSD of Microsoft Windows omgevingen.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl