Mijnwinkel komt met goedkope SSL oplossing voor webwinkeliers

mijnWinkel.nl is sinds dit jaar 10 jaar actief op de Nederlandse webwinkelmarkt en heeft de afgelopen jaren, maar zeer zeker ook het afgelopen jaar, zich sterk ontwikkeld met hierbij het positieve gevolg de integratie van een aantal erg nuttige nieuwe functionaliteiten. Sinds afgelopen week is het voor mijnWinkel.nl klanten bijvoorbeeld makkelijker geworden om een SSL-certificaat te integreren in diens webshop. Een SSL certificaat is een zogenaamde “versleutelde” beveiligingsmethode voor het online betaalverkeer. Voor de consument biedt de SSL-certificaat extra veiligheid en betrouwbaarheid bij het afrekenen in een webshop.

Hoe herkent u een SSL-certificaat in een webshop? Op het moment een klant van de webwinkelier, u als consument, een bestelling plaatst ziet u duidelijk in de adresbalk van uw browser staan: https://secure.uwbedrijf.nl (eigen certificaat). Voor de webwinkelier zullen de geringe kosten opwegen tegen een hogere betrouwbaarheid en klanttevredenheid van de consument. Aanrader!

Naast bovenstaande biedt mijnWinkel.nl nog enige andere sterke nieuwe functionaliteiten binnen haar software, bijvoorbeeld de toepassing van productervaringen, web 2.0. (sociable) en multiple shops zijn allemaal sinds 2010 mogelijk geworden. Op basis van het mijnwinkelsysteem (met lightshops), is het mogelijk om makkelijk vele webwinkels op te zetten vanuit de zogenaamde “moedershop” welke op basis van feitelijk dezelfde productlijst en (vrij instelbare) filters zijn (in) te laden. Koppeling met klantreviews is sinds enige maanden tevens mogelijk geworden. Klanten van webwinkeliers hechten veel waarde aan productreviews; mede het hoge bezoekerssucces van beslist.nl, vergelijk.nl, kelkoo.nl, et cetera. Uit onderzoek zelfs meer gebleken, dan een verkoper in een fysieke winkel. Ervaringen worden hierbij eerder geloofd.

Binnenkort wordt het met mijnWinkel.nl zelfs mogelijk om de klant van webwinkelier automatisch 1 maand na bestelling een verzoek voor een review te laten plaatsen, conversie verhogend? Voor meer informatie over mijnwinkel en de laatste ontwikkelingen klik hier >>>


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl