MAGIX Video deluxe 16 Premium

 • 44444
 • 44444
 • 33333
 • 3.53.53.53.53.5
 • 44444

De volledig uitgeruste videostudio: MAGIX Video deluxe 16 Premium maakt indruk op filmliefhebbers en regisseurs met talrijke voordelen van de Premiumversie en vele Premium extra’s: proDAD Mercalli expert (professionele beeldstabilisator, proDAD Adorage 10 SE (effectenpaket met effecten in HD) en het vernieuwde XXL- geluidenarchief – voor adembenemende films in uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.

Wat is jouw ervaring met MAGIX Video deluxe 16 Premium ? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

2 reacties naar “MAGIX Video deluxe 16 Premium”

 1. admin schreef:

  Heeft u ervaring met MAGIX Video deluxe 16 Premium ? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

 2. Niels Bloemhof schreef:

  Erg goed programma, maak al heel lang video’s op Youtube hiermee!

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl