MAGIX Video deluxe 16 Plus

  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333

De absolute top voor perfecte video’s: met MAGIX Video deluxe 16 Plus, de beste Video deluxe aller tijden, heeft u een grenzeloze keus aan hoogwaardige montagegereedschappen, krachtige instrumenten voor geluids(na)bewerking en een veelheid aan special effects, rijp voor de bioscoop.

MAGIX Video deluxe 16 Plus verwent de ambitieuze videofilmer met 99 sporen, volledige HD-ondersteuning, unieke animatie van reisroutes, innovatieve MultiCam-editing, geavanceerde menuvormgeving, 5.1 Dolby®Digital-Ton en nog veel meer.

Wat is jouw ervaring met MAGIX Video deluxe 16 Plus? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Eén reactie naar “MAGIX Video deluxe 16 Plus”

  1. admin schreef:

    Heeft u ervaring met MAGIX Video deluxe 16 Plus? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl