MAGIX Red uw video’s 2.0

  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333

Opnamen op videocassettes lopen gevaar! Met het videoreddingspakket van MAGIX zet u uw kostbare herinneringen in een handomdraai veilig op PC of DVD. Geen TV-kaart e.d. nodig! Verbind gewoon uw video-apparaat via de meegeleverde USB-video-omzetter met uw computer, start MAGIX Film op DVD 8 en laat uw waardevolle opnamen inlezen. Het reddingspakket is naast VHS ook zeer geschikt voor alle andere bandsoorten!

Wat is jouw ervaring met MAGIX Red uw video’s! Versie 2.0? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Eén reactie naar “MAGIX Red uw video’s 2.0”

  1. admin schreef:

    Heeft u ervaring met MAGIX Red uw video’s? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl