MAGIX Foto’s op CD & DVD 8 deluxe

  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333
  • 33333

Meer effecten, meer sjablonen, meer mogelijkhedenvoor perfecte fotoshows: met MAGIX Foto’s op CD & DVD 8 deluxe wordt u regisseur van uw eigen fotomomenten. Maak van uw foto’s en video’s complete tv-producties! Voor iedereen die méér wil!

Dynamische effecten, fantastische camerabewegingen, hoogwaardige overgangen, 3D-animaties, ritmische beeldwisselingen en vele creatieve extra sjablonen: de passende muziek uitkiezen – en klaar! Zo kunt u in een handomdraai uw eigen meesterwerk presenteren: op TV, op de PC, op mobiele apparaten of op internet!

Wat is jouw ervaring met Foto’s op CD & DVD 8 deluxe? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig. 

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Eén reactie naar “MAGIX Foto’s op CD & DVD 8 deluxe”

  1. admin schreef:

    Heeft u ervaring met MAGIX Foto’s op CD & DVD 8 deluxe? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl