ING faalt dagen achtereen met ideal betalen

Na de storingen van gisteren zijn Mijn ING, de Mobiel Bankieren App en iDEAL weer beschikbaar, meldt de ING op haar website.
ING wil u als klant een gecontroleerde, stabiele omgeving aanbieden om online uw bankzaken te kunnen regelen; klaarblijkelijk sluit dw wil van de ING niet aan op de achterliggende techniek. Vandaag voerde de ING een aantal testen en controles uit om een stabiele omgeving te waarborgen. Daarnaast zit er tijdelijk een maximum op het aantal klanten dat gelijktijdig kan inloggen op Mijn ING en op de Mobiel Bankieren App. Het advies van de ING is om het dan na enige tijd nogmaals te proberen. De ING werkt naar eigen zegge hard aan het oplossen van het probleem en bieden opnieuw haar excuses aan voor het ongemak. Als webwinkelier en consument betekent dit er nog steeds niet betaald kan worden met ideal. Veel schade voor webwinkeliers…


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl