Hoe maak je een eigen Joomla Template

Voor het maken van een Joomla template heb je enige kennis nodig, tenminste als je niet werkt met een standaard template. Met een geweldig hulpmiddel kan je nu in een paar stappen een Joomla-template maken zonder dat je technische kennis moet hebben. Artisteer is het hulpmiddel voor als het gaat om webdesign. Met slechts één druk op de knop, maakt Artisteer, geheel automatisch, schitterende websites, prachtige templates (bijv. voor Joomla 1.5., Joomla 1.6. en Joomla 1.7.x ) en pakkende thema’s voor Wordpress of het andere CMS Blogger.

Artisteer is een slim programma en houdt met het geven van suggesties rekening met verantwoorde kleurstellingen, vormgeving , knoppen, banners et cetera.  Het aantal suggesties is onbeperkt en het resultaat prachtig. Alle templates, websites en thema’s welke door Artisteer worden gegenereerd kunnen ook naar eigen wens worden aangepast qua kleuren, knoppen, lijnen, achtergronden, headers, etc. etc.  Uw eigen creativiteit is de enige grens van Artisteer. Configureer bekende webdesign elementen zoals de pagina-layout, achtergrond, de bovenbalk, navigatiemenu, content blokken en knoppen.

Iedere suggestie kunt u tussendoor of naderhand zelf aanpassen zoals u dat wilt. U heeft zelf de regie in handen voor een verbluffend resultaat.  Alternatief voor Artisteer zou overigens ook het eBook “Joomla Templates van A tot Z” kunnen zijn; een Ebook waarin wordt uitgelegd hoe je vanaf niets een complete Joomla Template bouwt. Kost overigens wel een paar euro; maar zal je zeker goed op weg helpen. Maar weer even verder over de werking van Aristeer…

 

Hoe werkt Aristeer?

Met een druk op de knop ‘Geef Suggestie’, genereert Artisteer ongelimiteerd prachtige Blog- & Webdesign sjabloon ideeën. Maak gebruik van de vele design elementen, van achtegronden tot foto-objecten en knoppen en pas een suggestie aan naar uw eigen wensen. U hoeft geen verstand te hebben van bijvijrbeeld Photoshop, CSS, HTML en andere webtechnologien om verbluffende designs te ontwerpen.

Feitelijk hoeft u bijna niets meer te doen om fantastische ogende en tevens unieke website te maken met slechts een paar klikken. Artisteer is een de enige webdesign-automaat ter wereld en u kunt zoveel websites, templates en thema’s maken als u wilt! Kortom, een onuitputtelijke webdesign-middel.

Artisteer biedt u onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Thema’s voor WordPress maken
  • Complete Websites in (X)HTML+CSS
  • Templates voor CodeCharge Studio
  • Templates voor Joomla
  • Thema’s voor Blogger (binnenkort via update)
  • Templates voor Drupal

Het programma geeft zelf suggesties en stelt voor u een complete website, thema’s of template samen. Ieder onderdeel kunt u daarna wijzigen door per onderdeel wederom een suggestie te vragen aan Artisteer.

Overige opvallende kenmerken van Artisteer:

  • Compatibiliteit met de meest browsers ( Explorer, Firefox, Safari etc.),
  • Genereert tabelloze XHTML & CSS code
  • Heeft W3C kleurencontrastering
  • Artisteerexporteert de gemaakte ontwerpen als Blog Thema’s (WordPress), XHTML+CSS  CMS Templates, Web applicatie templates (bijv. CodeCharge Studio) en Joomla, Drupal, Blogger en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie over Artisteer (Generator voor Joomla Templates)


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl