Hoe begin je een webwinkel en wat heb je hiervoor allemaal nodig?

Hoe begin je webshop en wat heb je hiervoor allemaal nodig?

Het starten van een eigen webwinkel of webshop begint bij het eerste idee. Hoogstwaarschijnlijk de reden dat je op onze website Eigenwebwinkelstarten.nl terrecht bent gekomen. Een vraag welke elke startende webwinkelier heeft: Welke stappen moeten er allemaal genomen worden om te kunnen beginnen met een eigen webshop en uiteindelijk uw eigen persoonlijke webwinkelproducten online te krijgen? Op onze website vind je erg veel informatie, tips, adviezen maar ook diensten voor het starten van een eigen webwinkel. Wij hebben deze webwinkel kennis verkregen door jarenlange ervaring in de webwinkelbranche en willen onze kennis delen onder het mogelijk bekende motto: “Wie géén kennis kan delen, kan ook géén kennis vergaren!“. Om ons motto te versterken hebben we sinds janauri 2011 onze website veel interactiever proberen te maken; dit door het introduceren van een nieuw design, verbeterde navigatiestructuur  van de menu’s, de toevoeging van vele interessante video’s over het starten van een webwinkel en het opzetten van een eigen webshopforum; hier komen verschillende vragen en antwoorden bijeen.

Heel veel startende webwinkeliers hebben de droom om een succesvolle eigen webwinkel op te starten en te beheren. Op korte of lange termijn een grote of kleine webwinkel; het maakt allemaal niet uit, iedereen begint vanaf hetzelfde startpunt. De eerste orientatie begint meestal via het internet. Na de eerste gezette stappen kunt u niet wachten tot uw eerste verzending na een bestelling via je eigen opgezette online webshop! “Wij helpen je opweg met het zetten van eerste stappen, welkom op Eigenwebwinkelstarten.nl“.

 

“EEN AANTAL CONCRETE FEITEN OVER HET OPZETTEN VAN EEN WEBWINKEL OP EEN RIJ”

 • Een eigen webwinkel beginnen is makkelijker dan ooit;
 • Een eigen webwinkel opzetten, indelen en inrichten doe je eveneens sneller dan ooit;
 • Een eigen webwinkel beheren is minder tijdrovend en technischer dan ooit;
 • Een eigen webwinkel starten is goedkoper dan ooit;
 • Een webwinkel beginnen doe je zelfstandiger dan ooit;

Eigenwebwinkelstarten.nl zal verder ingaan op:

 • Hoe begin je een eigen webwinkel of webshop? Waar begint de eerste orientatie en waar eindigt deze en waar ligt de focus van de webwinkelier?
 • Welke mogelijkheden zijn er allemaal op de Nederlandse markt om een online webwinkel te beginnen?
 • Waarop moet ik allemaal letten bij het beginnen van een webshop of webwinkel?
 • Wat is de wet “Verkoop op Afstand“?
 • Welke producten of productgroepen kan ik verkopen?
 • Welke betaalmethoden zal je moeten gebruiken om je webwinkel succesvol te maken, zoals iDEAL of Paypal;
 • Hoe positioneer ik mijzelf naast de al vele duizenden aanwezige webshops en webwinkels op het internet?
 • Wie zijn mijn directe en indirecte concurenten?
 • Wilt u van uw webwinkel geheel gaan leven of pakt u het op als hobby naast uw baan?
 • En nog veel en veel meer…

Wij wensen u in elk geval veel plezier op onze website…


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl