Google gaat Nexus One webwinkel sluiten

Op het moment dat de telefoon van Google werd geïntroduceerd, de Nexus One werd er tegelijkertijd een online webwinkel geopend waar het toestel besteld kon worden. Google laat nu weten dat de webwinkel gaat sluiten omdat de verkopen niet zo lopen als verwacht. Daarbij wordt opgemerkt dat veel mensen liever eerst het toestel daadwerkelijk in handen hebben voor aanschaf en de keus hebben uit diverse abonnementen. Wereldwijd zal het toestel vanaf nu alleen verkocht worden via de bestaande retail kanalen. De webwinkel zal straks omgebouwd worden tot een etalage voor alle beschikbare Android telefoon wereldwijd. Bestellen is dan niet meer mogelijk.

“Innovation requires constant iteration. We believe that the changes we’re announcing today will help get more phones to more people quicker, which is good for the entire Android ecosystem: users, partners and also Google.” aldus Google.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl