Een geheel nieuw blog, logo, huisstijl ofwel totaal nieuwe opzet van Eigenwebwinkelstarten.nl

Een nieuw jaar, mooie nieuwe kansen en bergen vol uitdagingen. Jong of oud, oriënterend op een eigen webwinkel, of zelf al jarenlang beheerder van een eigen webwinkel. Iedereen heeft het wel eens: een heldere terugblik op het jaar waarin geweldige ideeën werden geboren, ideeën goed of juist minder goed werden gerealiseerd en er momenten waren waar je, je hart volgt en uiteindelijk laat uitgroeien van een geweldig idee tot het tastbare, het werkelijke, je passie.

Resumé. 2011 was voor ons een erg leuk, druk, maar dynamisch jaar. 2011 was voor ons het jaar van verandering. 2011 was het jaar van leren, vallen en opstaan. 2011 was voor ons het jaar met dagelijks groeiende- en trouwe terugkomende bezoekers. Overigens één van de feiten waar we ontzettend trots op zijn! Bedankt hiervoor. 2011 was voor ons het jaar vol met kansen en erg leuke uitdagingen. 2011 was voor ons het jaar om  een geheel nieuwe strategie te ontwikkelen. 2011 was voor ons het jaar van de start van de hernieuwde focus voor het jaar 2012.

Vandaag, circa één jaar na lancering van Eigenwebwinkelstarten.nl versie 2.0.(januari 2011), introduceren wij met de nodige trots onze geheel nieuwe huisstijl, logo, website ontwerp en hernieuwde transitie en integratie van meerdere van onze website concepten tot één nieuwe website; www.eigenwebwinkelstarten.nl, versie 3.0.

Wat is de laatste maanden zoal gebeurt:

  • November 2011: Ontwikkeling nieuw logo “Eigen webwinkel starten”. De allereerste basis voor onze nieuwe huisstijl ;
  • Begin december 2011: geruisloze verhuizing van zowel Eigenwebwinkelstarten.nl (versie 2.0.) en ons andere concept Softreviews.nl naar nieuwe, tevens veel snellere server en hosting provider. 100% uptime 🙂
  • Medio december 2011: gestart met de opzet nieuwe website layout en ontwikkeling header en diverse banners;
  • December 2011-januari 2012: Integratie van Eigenwebwinkelstarten.nl, versie 2.0. met Softreviews.nl tot een geheel nieuwe Blog “Eigen webwinkel starten” onder het motto “Start vandaag nog je eigen webwinkel”. Handmatige omzetting van circa 150 artikelen naar nieuwe blog. Start met opzet 301-redirects en zoekmachine optimalisatie;
  • 15 februari 2012: lancering geheel nieuwe blog “Eigen webwinkel starten.nl”;
Roadmap 2012:
Dit houden wij nog even geheim, hou ons daarom zeker wel in de gaten. 2012 wordt het jaar van actueel nieuws, vele interessante artikelen, innovatie en meer…. Welkom op het nieuwe Blog “Eigenwebwinkelstarten.nl”.

 

Eigenwebwinkelstarten.nl, printscreen januari 2012:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Softreviews.nl, printscreen januari 2012:

 


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Eén reactie naar “Een geheel nieuw blog, logo, huisstijl ofwel totaal nieuwe opzet van Eigenwebwinkelstarten.nl”

  1. Margo schreef:

    Vaak een onderschat onderdeel van het opzetten van een webshop zijn de betalingsmogelijkheden. Hoe schat je in welke betalingsmogelijkheden bij jouw doelgroep passen en welke totaal niet. Na het opzetten van mijn webshop ben ik er geholpen bij het maken van deze keus door Buckaroo. Een tip: laat u goed informeren over de mogelijkheden want deze zijn eindeloos.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl