Geautomatiseerd Duizenden Extra Gerichte Volgers Op Jouw Twitter Account?

Eerder schreven wij al een artikel over de toegevoegde waarde van Social Media voor iedereen die een eigen webwinkel heeft. Twitter en Facebook zijn voor de webwinkelondernemer uiteindelijk uitstekende media om nieuwe klanten te krijgen. Juist, maar hoe krijg je nou meer volgers op Twitter? De inzet van Twitter als marketingkanaal…

Twitter is aan de kant van Social media een zeer interessant en een heel direct marketingkanaal voor iedere webwinkelier. Aan de hand van Twitter kun je namelijk nieuws, informatie, tips en adviezen over nieuwe producten op acties brengen, delen en die direct bij de klant terecht zullen komen. Essentieel is dat je als webwinkeleigenaar nieuwe producten afwisselt met interessante nieuwsfeiten en zal je al snel een grote groep volgers opbouwen, waardoor ook je klantenkring natuurlijk snel groter zal worden. Deze essentie snapt iedereen, ten minste de meeste echter is dit een tijdrovende bezigheid. Tijd die vaak op een andere manier ingezet kan worden.

Automatiseren van je Twitter-account is misschien dan een goede of misschien wel de beste oplossing. Na enig zoekwerk in Google zijn wij gestuit op Twittervolger waarmee het voor iedereen die een Twitter-account heeft geheel gemakkelijk is om geautomatiseerd veel extra gerichte volgers te krijgen. Het uiteindelijke doel is om een vloedgolf aan bezoekers naar je webwinkel te krijgen. Nieuwe bezoekers naar je webwinkel zijn weer potentiële nieuwe klanten.

Hoe werkt het geheel geautomatiseerd krijgen van meer volgers op Twitter?

Het basisprincipe is gebaseerd op de standaard functionaliteiten van Twitter; meer twitter volgers door steekwoorden en of door het volgen van andere accounts met ongeveer dezelfde doelgroep. Na selectie van de potentiele nieuwe Twittervolgers worden deze op geautomatiseerde wijze gevolgd. In veel gevallen wordt je teruggevolgd of kijkt men wie de nieuwe Twittervolgers zijn; met direct resultaat nieuwe bezoekers voor je eigen webwinkel. Tussentijds Twitter je gewoon door en zal stapsgewijs het aantal Twittervolgers groeien met snel en gemakkelijk resultaat. Een systematiek die wij van harte kunnen aanbevelen. Meer informatie over Twittervolger.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Eén reactie naar “Geautomatiseerd Duizenden Extra Gerichte Volgers Op Jouw Twitter Account?”

  1. Stefan schreef:

    Goed en duidelijk artikel!

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl