Onderhoud en beheer van een webshop: foto’s en afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen

Hoe kom je hieraan? Fabriceer, maak en bewerk je deze zelf? Krijg je deze geheel aangeleverd van leveranciers en of fabrikanten? Of maar een gedeelte hiervan?

 

Veel beginnende webwinkelexploitanten vergissen zich in al deze zaken. Het verkrijgen van al deze informatie kost tijd, moeite en soms frustratie. Tenminste als je al deze informatie niet “leased” van een concullega webwinkel, want dan ben je natuurlijk sneller klaar. Let op! Wij adviserern u het laatste niet te doen aangezien hier de nodige risico’s aan kleven, zoals intellectueel eigendom, auteursrechten, copyrights of zelfs merkrechten.

 

 


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl