Microsoft Windows 7 home upgrade

  • 44444
  • 33333
  • 44444
  • 44444
  • 44444

Dit betreft een Upgrade van Windows 7 home premium. Een nieuwe entertainmentervaring op je pc. Met Windows 7 Home Premium maak je eenvoudig een thuisnetwerk en deel je eenvoudig al je favoriete foto’s, video’s en muziek. Daarnaast kun je tv kijken, pauzeren, terugspoelen en opnemen. Met Windows 7 Home Premium krijg je een geheel nieuwe entertainmentervaring.

Systeemvereisten voor Windows 7:
– 1GHz of snellere 32 bits-(x86) of 64 bitprocessor (x64)
– 1GB RAM (32bits) / 2GB RAM (64bits)
– 16 GB beschikbare ruimte op de harde schijf (32 bits) / 20 GB (64 bits)
– DirectX 9 grafische processor met WDDM 1.0 of hoger als stuurprogramma.

Wat is jouw ervaring met Windows 7 Home Premium Upgrade NL? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig. 

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Eén reactie naar “Microsoft Windows 7 home upgrade”

  1. admin schreef:

    Heeft u ervaring met Windows 7 Home Premium Upgrade NL? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl