Ervaringen Sisow

 • 22222
 • 22222
 • 22222
 • 22222
 • 33333

Sisow is een gebruiksvriendelijk maar bovenal veilig online betalingssysteem voor webshop- en webwinkeleigenaren. Met Sisow kan de webwinkelier gemakkelijk iDEAL integreren in diens webshop. Normale tarieven variëren veelal tussen de 0,69 tot 0,99 euro per transactie, maar liggen bij Sisow veel lager. Namelijk slechts 45 cent per iDEAL betaling, zonder verdere kosten behalve de kosten voor een batch. Een batch kost 0,25 euro. iDEAL betalen met Sisow heb je dus geen set-up kosten en verdere abonnementskosten. Bij veel andere iDEAL betaalmethoden worden deze kosten vaak juist wel meegerekend. Door stijgende transactiekosten bij banken stappen veel webwinkeliers over. Sisow ziet haar bedrijf en omzet sinds de introductie van haar nieuwe betaalproduct met deze lage prijs enorm stijgen. 2011 en 2012 beloven goede jaren te worden.

Wat is jouw ervaring metSisow? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

3 reacties naar “Ervaringen Sisow”

 1. admin schreef:

  Wat zijn jou/jullie ervaringen met Sisow? Gemakkelijk iDEAL betalen integreren in je webshop of webwinkel

 2. Wij zijn pas gestart met een webshop en via de webshopbouwer bij Sisow terecht gekomen voor de ideal betalingen. Tot nu toe top, het enige waar ik gek van wordt zijn de mails dat het account nog niet was geactiveerd, omdat de papieren nog opgestuurd moesten worden.
  Prima die service die je er aan herinnert maar elke dag is misschien wat veel.
  Verder ziet het er prima uit voor een veel betere prijs dan elders en zodra het hard gaat lopen , gaan we ook kijken voor het verzendsysteem van sisow…ziet er ook veelbelovend uit!

 3. Ik vindt het meer dan vervelend dat je op de bankafschriften niet ziet om welke factuur het gaat.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl