Ervaringen en reviews Shoppagina

 • 4.54.54.54.54.5
 • 4.54.54.54.54.5
 • 4.54.54.54.54.5
 • 55555
 • 4.54.54.54.54.5

Shoppagina.nl is een relatief nieuwe speler in de Nederlandse webwinkelsoftware markt en heeft het afgelopen jaar een enorme groei in klanten en webwinkels meegemaakt. De enorme groei heeft mede te maken met de hoge gebruiksvriendelijkheid, en de erg goede vindbaarheid van de webwinkelsoftware in Google. De kosten van het gebruik van de webwinkelsoftware is erg laagdrempelig, ofwel voor 9,50 euro per maand kan je een eigen webwinkel starten bij Shoppagina.nl; een duidelijke pré ten opzichte van de concurrentie. Op het moment is een gratis webwinkel starten overigens, ook mogelijk met Shoppagina. Na het aanmelden op de website van Shoppagina.nl kies je het pakket wat je wilt hebben en kan je direct beginnen met online verkopen; bijkomend voordeel is de 1:1 integratie van het betalingssysteem iDEAL waarmee klanten dus direct kunnen afrekenen.

Wat is jouw ervaring met Shoppagina? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

4 reacties naar “Ervaringen en reviews Shoppagina”

 1. Redactie Eigenwebwinkelstarten.nl schreef:

  Heb je ervaring met Shoppagina dan zouden wij het leuk vinden als je je ervaring hieronder plaatst. Op deze manier help je anderen met de juiste keuze van zijn/haar webwinkelsoftware.

 2. Lovemade.nl schreef:

  Ik gebruik Shoppagina (Extra) voor mijn website http://www.lovemade.nl. Ik gebruikte eerder mijnwebwinkel.nl, maar daar was ik niet tevreden over. Shoppagina heeft veel meer mogelijkheden wat betreft de lay-out en het ziet er een stuk strakker en moderner uit dan mijnwebwinkel.nl.

  Het plaatsen van artikelen en teksten in de webshop gaat erg gemakkelijk, kennis van websites bouwen is niet nodig. Ik ben erg tevreden over Shoppagina. Het enige nadeel is dat je wel een e-mailadres bij je domein krijgt, maar dit een doorstuuradres blijkt te zijn. E-mails die naar dat e-mailadres gestuurd worden, kun je niet met je domeinmail (in mijn geval info@lovemade.nl) beantwoorden, maar alleen vanuit het doorstuuradres (lovemade@live.nl). Dat staat niet professioneel en dat is dan ook wel heel jammer! Gelukkig is dat in mijn ogen het enige nadeel van Shoppagina…

 3. Cattivo-Moda.nl schreef:

  Ik ben zeer tevreden over shoppagina.nl

  Het hele totaalplaatje bij hun is goed. De service erg goed en snelle antwoorden bij vragen.

  Wat bovenstaande (lovemade.nl) al zegt over de email adressen is inderdaad waar en een kleine minpunt. Maar in de handleiding van shoppagina vind je precies de manier om er toch voor te zorgen dat je kan antwoorden vanuit je outloo met je domeinemail.
  Dus ook daar is een oplossing voor bedacht.

  Enige punt waar ik nu tegenaanloop is het instellen van Paypal. Maar dat zal meer aan mij of de Api code liggen als aan shoppagina.

  Ik vind dit echt een aanrader voor iedereen die professioneel maar eenvoudig een webshop wil maken.

 4. speulhoes.nl schreef:

  Ook ik ben zeer tevreden over shoppagina.nl.
  Goede snelle service als er wat is binnen een dag geholpen.
  Ik draai nu al 3 jaar met ze en dat bevalt goed.
  Ik vind dit zekers een aanrader voor iedereen die een webshop wil beginnen.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl