Ervaringen PayPro

 • 55555
 • 44444
 • 22222
 • 44444
 • 33333

PayPro is een dienst waarmee je als website eigenaar gemakkelijk een betaalsysteem in uw website kunt integreren zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft. PayPro is daarnaast een ideaal iDEAL betaalsysteem om bijvoorbeeld allerlei digitale producten via je website te verkopen. Te denken valt aan het verkopen van een ebook of ander digitale book via je website, maar bijvoorbeeld ook gemakkelijk voor de verkoop van software. Met PayPro kan je kiezen uit drie opties om jouw klant in het bezit te laten komen van jouw product, nadat de klant de betaling succesvol heeft afgerond. PayPro is daarnaast een betaalsysteem waarmee je heel erg makkelijk verkopen kunt door middel van de inzet van affiliates.

Wat is jouw ervaring met PayPro? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

3 reacties naar “Ervaringen PayPro”

 1. admin schreef:

  Wat is jou ervaring met PayPro; deel je ervaring met anderen en laat andere weten of het product wat is…

 2. Bjorn schreef:

  Paypro is een prima manier om je online producten te verkopen. Het is wellicht wat aan de prijzige kant, maar dan wordt ook alles je uit handen genomen. Bijvoorbeeld de facturatie en maandoverzichten komen ook op Paypro te staan.
  Je kunt het beste pas je geld opnemen, iets wat ze door een stichting laten beheren, als je meer dan 100 euro hebt verdient, anders kost het je 5 euro. Iets wat redelijk prijzig is.
  Groot voordeel is dat je ook affiliates kunt gebruiken. Je kunt jouw product dus laten verkopen door anderen, waarbij ook nu weer, Paypro alle zaken afhandelt. Wat dat betreft heb je dus weinig tot geen omkijken naar de financiele kant van de zaak en dat is natuurlijk wel fijn, zeker als je bedenkt dat dit vaak een struikelblok is.
  Ideal en paypal worden ondersteunt. Ik maak zelf geen gebruik van de paypal optie omdat dit rechtstreeks via paypal echt goedkoper is. Ideal gebruik ik wel en dat is natuurlijk prettig.

 3. Ik vind het wel gebruiksvriendelijk, alleen wat zijn ze toch veeleisend. Als je bijvoorbeeld 30 euro op je saldo hebt staan, willen ze 5 euro aan transactiekosten. Schandalig!

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl