Ervaringen PayPal

 • 4.54.54.54.54.5
 • 44444
 • 4.54.54.54.54.5
 • 4.54.54.54.54.5
 • 4.54.54.54.54.5

PayPal is een zeer functioneel online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. De betaling gebeurt via het PayPal-account van de koper (de consument) en komt vervolgens terecht op het PayPal-account van de verkoper (de webwinkelier). Geen van beide partijen hoeft dus zijn eigen persoonsgegevens mee te delen aan de andere partij, dit gaat geheel geautomatiseerd via PayPal en komt een “zogenaamde koppeling” tot stand na het inloggen. Op het moment de betaling wordt geaccepteerd door de koper, wordt de betaling direct geaccepteerd. Een PayPal-rekening openen is voor consumenten gratis en het overmaken van geld ook. De lage transactiekosten van PayPal zijn van toepassing als houders van een Premier- of zakelijke rekening geld ontvangen. PayPal is een absolute must voor de webwinkelier.

Wat is jouw ervaring met PayPal? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

3 reacties naar “Ervaringen PayPal”

 1. Katja schreef:

  Mijn ervaringen met PayPal zijn prima. Ik betaal er graag mee. Snel en eenvoudig betalen, en direct de betaling binnen. Ook als ik verkoop via bijv. Marktplaats en Ebay werk ik graag met PayPal. Schept vertrouwen, is mijn mening.

 2. Angelique schreef:

  Ik ben heel erg tevreden over PayPal, zowel als webwinkeleigenaar als particulier. PayPal werkt heel gemakkelijk en geeft ook vertrouwen bij de aankoop van producten.
  Als webwinkeleigenaar ben ik er blij mee omdat ook mijn klanten uit het buitenland zo makkelijk kunnen betalen.
  Voor de kosten hoef je het niet te laten.
  Kortom, een dikke 9 voor PayPal.

 3. Chantal schreef:

  Zeer tevreden over PayPal, gebruik ze zowel zakelijk (voor mijn webwinkel) als particulier.

  Mijn account is zelfs uit voorzorg een keer geblokkeerd omdat jullie dachten dat er sprake was van Fraude. Gelukkkig was er niets aan de hand.

  Kosten vallen mee en betaling is super snel binnen.

  Kortom top!!

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl