Ervaringen MyShop (vh. Mijnwinkel)

 • 44444
 • 4.334.334.334.334.33
 • 4.334.334.334.334.33
 • 4.334.334.334.334.33
 • 44444

Myshop.com is één van de populairste software op de Nederlandstalige markt voor het maken van een eigen webwinkel of webshop. De werkwijze van Mijnwinkel is dat op basis van een Excel-bestand een webwinkel automatisch wordt genereerd. Vervolgens kan gemakkelijk het design (ontwerp) en overige instellingen worden aangepast waarna je een operationele webwinkel hebt. Myshop.com is verder zeer geschikt voor het runnen van meerdere webwinkels, ofwel niche shops.

Wat is jouw ervaring metMyshop.com? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

5 reacties naar “Ervaringen MyShop (vh. Mijnwinkel)”

 1. Snelle en vriendelijke service en deskundige hulp bij problemen.

 2. MobyShop.nl schreef:

  Sinds enige jaren maken wij al gebruik van de software van mijnwinkel. Wekelijks laden wij een nieuwe Excel productlijst op en hebben wij de nieuwe aanbiedingen en nieuwe producten weer online in de webshop. Voor ons is mijnwinkel een aanrader!

 3. Marlou Kursten schreef:

  Nog bedankt voor de snelle hulp vanmiddag. Daar was ik erg blij mee. Ik heb een webwinkel bij mijnwinkel. Daar is de hulp ook snel opgepakt. Jouw hulp kwam via Twitter en je wist na een aantal vragen te stellen, het juitst antwoord. Danakjewel en een hartelijke groet van Marlou Kursten

  marlou Kursten Kunstbemiddeling
  i http://www.marloukursten.nl

 4. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Onlinewinkelen, Onlinewinkelen. Onlinewinkelen heeft gezegd: @marloukursten Gelukkig veel ervaring met veel pakketten, dus ook mijnwinkel. Wil je je ervaring plaatsen op mijn site http://ow.ly/3qRdq […]

 5. Zeer gemakkelijk op te zetten. Vooral de excel import is ideaal als je veel artikelen hebt!

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl