Ervaringen MultiSafepay

 • 44444
 • 44444
 • 3.53.53.53.53.5
 • 55555
 • 44444

MultiSafepay is een online betaalplatform geschikt voor elke webwinkelier. Tegen uiterst scherpe tarieven (iDEAL: o,49 euro) en zonder maandelijkse kosten kunnen al direct alle gangbare betaalmethoden in elke webwinkel met een internet kassa worden geaccepteerd. Klanten kunnen betalen via iDEAL, Visa, Master Card, Bankoverboeking (NL en BE), Mister Cash, GiroPay of diverse buitenlandse betaalmethoden. Uiteraard worden uw MultiSafepay-transacties uitgevoerd volgens strikte veiligheidseisen. Voor de implementatie van het MultiSafepay-platform zijn kant-en-klare plugins ontwikkeld voor populaire en veelgebruikte webshop-software. MultiSafepay is onder andere geschikt voor Magento, OsCommerce, Virtuemart, WordPress, Prestashop, ZenCart en InterSpire.

Wat is jouw ervaring met MultiSafePay? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

10 reacties naar “Ervaringen MultiSafepay”

 1. admin schreef:

  Wat zijn jou ervaringen met MultiSafePay. Deel jou ervaring en help anderen met de juiste keuze en of afwezig om wel of juist niet met MultiSafePay “in zee” te gaan…

 2. Jaap Visser schreef:

  Ik gebruik Multisafepay al sinds de start van mijn webwinkel en ben zeer tevreden over de diensten. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede service wil tegen een lage prijs.

 3. Multisafepay bevalt mij UITSTEKEND supergoedkoop enorm snel met uitbetalen!
  Een AANRADER

 4. Tja schreef:

  Als consument zal ik nooit kopen bij een webshop die alleen betaling via multisafepay aanbiedt. Dit om de simpele reden dat je als consument apart bij multisafepay moet registreren. Wéér een partij al mijn gegevens doorspelen is voor mij een stap te ver als ik reeds jaren met PayPal werk en het bovendien ook zonder extra registratie kan zoals bijvoorbeeld met Ogone.

 5. PtC schreef:

  Ook ik heb problemen met de registratie bij MultiSafePay. Het lijkt mij ook een onnodige stap bovendien. Vele webshops bieden zonder tussenkomst van een derde de rechtstreekse mogelijkheid via iDeal te betalen. Het geld komt rechtstreeks op de rekening van de webwinkel en de bestelling kan worden verzonden, heel simpel en heel makkelijk. Rabobank heeft de Omni-kassa. Daar hoeft de consument zich niet eerst te registreren, maar biedt voor de webwinkelier keus uit zeer veel verschillende (internationale) betaalmogelijkheden. Dus het voordeel van veel betaalkanalen in één contract met meer waarborging van privacy voor de consument.

 6. Ml schreef:

  Msp heeft ook een mogelijkheid te kopen zonder registratie. Echter dien je voor dit pakket extra te betalen als webshop. Het wel of niet registreren bij een betaling is dus de keuze van de webshop en wij hebben gekozen voor een betaling zonder registratie, wel zo vriendelijk voor de kopers

 7. Recaro by Zoela schreef:

  Gebruik MSP sinds de start van onze webwinkels. Geen problemen en nette tarieven.

 8. Kenneth schreef:

  Wij maken ook gebruik van MSP, en het werkt allemaal goed.
  Het enige nadeel is dat klanten afschrikken dat ze nog een keer moeten registreren.
  Dan kiezen ze (hopelijk) weer voor een bank overboeking, wat weer voordeliger is.

  Het zou helemaal top zijn als de registratie “verdwijnt” bij MSP, want dat is weer voor beide partijen meer omzet.

 9. inktshopzuidbroek schreef:

  ik maak als webshop al jaren gebruik van multysafepay en heb er geen klachten over de extra aanmelding die men dient te doen is maar eenmalig en kan men bij alle gebruikers van multysafepay betalen zonder nog eens te registreren. dus het advies voor webwikeliers om daar een extra vermelding te maken dat registratie maar eenmalig is en dat men dan bij meer webshops kan inloggen met dezelde registratie.

 10. Diego Llera schreef:

  Wij maken al jaren gebruik van MultiSafePay. Makkelijke integratie met prestashop, dus langs mijn zijde geen negatieve zaken. Heb zelf ook geen klachten gehoord over de extra registratie.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl