Ervaringen en reviews Lightspeed Webwinkelsoftware

 • 44444
 • 33333
 • 44444
 • 44444
 • 44444

Lightspeed is een zoekmachinevriendelijke Saas webwinkelsoftware.  Saas staat voor software as a Service, ofwel een oplossing waarbij de klant geen technisch omkijken heeft aan de aanwezige software en of verdere technische en innovatieve ontwikkeling. De markt veranderd snel. Hierdoor bespaar je, als (potentieel) ondernemer veel tijd om je primair te focussen op het ondernemen, in plaats van het programmeren van je eigen webwinkel. De start komt dan ook sneller van de grond. Zoekmachines vormen in de huidige tijd al geruimetijd het belangrijkste marketingkanaal voor webwinkels. Een webwinkel dient qua structuur dusdanig te zijn opgezet dat zoekmachines zoals Google de pagina’s makkelijk kunnen indexeren (lezen en opslaan). Het overgrote deel van de webshops zijn niet of onvoldoende geoptimaliseerd, wat zorgt voor lagere bezoekersaantallen dan mogelijk zou zijn. Lightspeed bevat zeer sterke optimalisatietechnieken om de online vindbaarheid van je webshop te vinden. De basis filosofie van Lightspeed is door beter optimalisatie, meer bezoekers betekent indirect meer omzet, de mate van optimalisatie bepaalt voor een groot gedeelte het succes van uw online webwinkel. De afgelopen jaren zijn de functionaliteiten van Lightspeed fors uitgebreid. Lightspeed is een  van origine Nederlandse aanbieder van webshopsoftware welke de afgelopen jaren zich heeft ontwikkeld tot een grote speler op het gebied van Saas webwinkeloplossing. Verschillende kleine en grotere Nederlandse en Internationale bedrijven maken gebruik van de Saas-oplossing van Lightspeed. De allernieuwste trend bij Lightspeed is de introductie van de zogenaamde Omni-channel toepassing. Dit betekent dat de primaire online verkopen, op basis van hetzelfde portal ook direct in de winkel betaald kunnen worden.

Wat is jouw ervaring met Lightspeed? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

2 reacties naar “Ervaringen en reviews Lightspeed Webwinkelsoftware”

 1. Redactie Eigenwebwinkelstarten.nl schreef:

  Heeft u ervaring met Lightspeed? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

 2. Patrick Jaminé schreef:

  Hi

  Ik ben nu iets meer dan een week SEOSHOP aan het testen. Ben dus nog niet live met een eigen domeinnaam online.

  Het opzetten van zo’n webshop vind ik niet echt gemakkelijk. Maar het is wel supergaaf om het te doen. Heel wat zaken heb ik zelf proberen te ontdekken en testen. Toch soms lukte of begreep ik het niet en stuurde ik een Ticket naar SeoSHOP. Ik moet zeggen dat die service meer dan prima is.

  Ik werd zelf op een moment zelf opgebeld omdat me zag dat ik ergens problemen mee had. Iets dat ik verkeerd had geïnterpreteerd. Na een korte uitleg kon ik het aanpassen en gaat het al weer heel wat makkelijker.

  Ook de tickets worden snel en efficiënt opgevolgd door SeoShop. Wat mij dan weer het gevoel geeft niet in de steek gelaten te worden en dat neemt heel wat stress weg.

  Zoal sik zei, de shop is nog in opbouw. En ik heb nog heel wat artikelen in te brengen. het saaiste maar toch zeker niet onbelangrijke werk is zo goed als compleet. Dat is het invullen van de teksten en emails. Je kent ze wellicht ook wel… Pryvacybeleid, Algemene voorwaarden, Disclaimer….

  Gelukkig heeft SeoShop ook daar heel wat in geholpen door de temlates (zelf in verschillende talen) gratis aan te bieden.

  Dus effe copieren, beetje aanpassen en dat scheelde uuuuren werk minder :-))

  Er zijn echter ook dingen die ik nog graag zou zien veranderen.

  Een beter systeem om voorbeeld varianten in te brengen en aan te tonen in de shop. Zo heb ik voorbeeld artikelen, die groot en klein formaat hebben. Daar zet ik geen andere foto’s voor. Maar ik heb het gevoel dat de klant die niet makkelijk kan vinden. Inprincipe zou hij die moeten kunnen zien met de zelfde foto’s maar dan met een andere prijs als hij ze zoekt in prijscategoriën. Dat is nu niet het geval

  Wat ik ook jammer vindt is dat er geen Nieuwsbriefsysteem geïntegreerd is. We worden beleefd verwwezen naar een externe nieuwsbriefprovider. Misschien is het te duur voor SeoShop?

  Ook de achtergrond van de website is moeilijk voor mij. Ik had gehoot er een leuke van te maken met tekeningen die passen bij de shop. Maar alles wat ik er achter zet wordt zodanig vergroot dat het buiten proporties valt. Of doe ik iets verkeerd?

  De tags vindt ik super! een balletje vol met woorden die in driedemansioneel effect ronddraait naargelang de beweging van uw muis. Heel leuk bedacht. Speels en tegelijk heel nuttig. Passend trouwens voor het thema van m’n shop The KidultStore

  Alle ik ga nu stoppen, wanty ik blijf schrijven lol.

  In ieder geval. SeoShop scoort hoog voor mij op dit moment. Hopelijk als ik live online ga…ook zo vele bezoeken zoals SeoShop het ergens beloofd :-))

  Patric Jaminé
  The KidultStore

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl