Ervaringen Exact Online

  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444
  • 44444

Makkelijk online boekhouden met Exact Online. Elke ondernemer moet een boekhouding doen, maar dan wel zo makkelijk mogelijk! Exact Online is ontwikkeld voor ZZP’ers, starters en kleinzakelijke ondernemingen die zonder zorgen voor installatie, updates en beveiliging hun boekhouding via internet willen doen. De accountant kan eenvoudig meekijken via internet, zodat controle en verwerking makkelijk is.

Wat is jouw ervaring met Exact Online? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

2 reacties naar “Ervaringen Exact Online”

  1. admin schreef:

    Heeft u ervaring met Exact Online? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

  2. […] aan je eigen webwinkelpakket, de meest gebruikte boekhoudpakketten die dit zouden kunnen zijn Exact (koppeling met onder andere Mijnwinkel en Biedmeer) of het goedkopere Acumulus (koppeling met […]

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl