CCV Shop (vh Biedmeer) Webwinkels ervaringen

 • 4.834.834.834.834.83
 • 4.834.834.834.834.83
 • 4.834.834.834.834.83
 • 4.834.834.834.834.83
 • 4.834.834.834.834.83

Eenvoudig een webwinkel starten met iDEAL en PayPal integratie zonder kennis van HTML of andere voorkennis met de gebruiksvriendelijke webshop software van Biedmeer webwinkels. BiedMeer is een totaal oplossing. BiedMeer heeft een gratis webwinkel tot 25 producten. U wilt meer dan 25 producten verkopen in uw eigen webwinkel, u wilt een domeinnaam met e-mailadressen of u wilt integratie met betaalmogelijkheden iDEAL en PayPal? Biedmeer heeft meerdere pakketten tegen erg gunstige tarieven zonder extra kosten.

Wat is jouw ervaring met Biedmeer Webwinkels? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

10 reacties naar “CCV Shop (vh Biedmeer) Webwinkels ervaringen”

 1. admin schreef:

  Heeft u ervaring met Biedmeer Webwinkels? Dan willen wij u van harte uitnodigen om een gebruikerservaring te plaatsen. Alvast bedankt voor uw reactie.

 2. John schreef:

  Goed systeem met een nog beter helpdesk!
  Ze zijn snel met antwoorden en bieden een ruime ondersteuning!

  Gebruikers vriendelijk, simpel te begrijpen en met meerdere personen in 1 database te werken!

  Voor mij een verademing, ik werkte de afgelopen 10 jaar met Shopfactory, ook een goed systeem, maar Biedmeer bied gewoon veel meer voor veel minder geld!

 3. Firma Cohen schreef:

  Wij zijn zeer tevreden over Biedmeer. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een geweldige helpdesk welke heel snel reageren met duidelijke taal. Tevens gaan ze goed om met vragen voor uitbreidingen!

 4. Persoonlijk ben ik tevreden over Biedmeer. Ze bieden een goede en vooral snelle service en het is vrij makkelijk om via deze site een mooie webwinkel te bouwen, dat laat te wensen over bij veel andere hosts.Er zijn wat klein beperkingen, maar tch heb ik zeker wel waar voor mijn geld.

 5. Prinsessenjurken schreef:

  Ik ben erg tevreden over biedmeer… je krijgt 1 prijs en dat is het dan ook. Ik heb ook shoptrader gehad en daar krijg je een basis shop en dan moet je alles er nog bij kopen… elke addin kost 2,50 tot 10 euro per maand extra. Daarnaast is de helpdesk zeer onvriendelijk. Bij biedmeer heb ik daar nog geen ervaring mee.

 6. Verkleedkleding schreef:

  Kan enkel zeggen war vorige poster al gezegd hebben bied meer echt goed

 7. Speelgoed schreef:

  Prachtig systeem en heel erg compleet! Je betaald een vast bedrag per maand en je krijgt dan de volledige functionaliteit beschikbaar. tot 50 produkten 12,95 en onbeperkt 24,95.

  Helpdesk is super vriendelijk en erg snel.

 8. VDG-Autoparts schreef:

  Ik ben zeer tevreden over Biedmeer webwinkel. Super snelle helpdesk ( zelfs op zondag )

 9. Aldi schreef:

  Hier ook zeer tevreden over biedmeer. Het is een prachtig product voor die lage prijs. Ook de helpdesk is geweldig. Hier heb ik al regelmatig gebruik van gemaakt.

 10. Contence.nl schreef:

  Bijna niets te klagen over Biedmeer. Zeer positieve ervaringen al meer dan 7 jaar met dit systeem. Werkt feilloos, vele mogelijkheden en API’s

  aanrader

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl