Ervaringen Acumulus boekhoudsoftware

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555

Boekhoudpakketten worden in vele soorten en maten aangeboden. Ze hebben echter veelal een ding gemeen: ze zijn gemaakt voor de boekhouder en niet voor u! Acumulus is gemaakt voor u zodat u zelf uw boekhouding online kunt bijhouden. Voor kleine zelfstandigen, eenmanszaken, zzp’ers en freelancers is Acumulus geschikt en ten opzichte van andere boekhoudpakketten goed en goedkoop.

Wat is jouw ervaring met Acumulus? Voeg je ervaring direct onderaan de pagina toe, registratie is niet nodig.

Meer informatieBbezoek websiteLees ervaringen


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

18 reacties naar “Ervaringen Acumulus boekhoudsoftware”

 1. K. Stikkelman schreef:

  Acumulus, vooral voor eenmanszaken kan geen ander online boekhoudprogramma, boekhouder of accountant tegenop.
  Zelfs the “Sky is not Limit”.

 2. LegraCon schreef:

  Acumulus is verbluffend in zijn gebruiksvriendelijkheid en volledigheid en is uitermate geschikt voor de zzp-er.

 3. Paul Houkes schreef:

  Buitengewoon goed! Voor een zeer lage prijs een uitstekend administratiepakket dat niet onderdoet voor dure software. Factureren, iDEAL-betalingen, inlezen bankafschriften, urenadministratie en nog veel meer functies. Nog belangrijker: een fantastische support, waarbij zeer snel wordt gereageerd op verzoeken tot verbetering, extra functionaliteit enzovoort. Uitgebreid forum met veel info. Absoluut top.

 4. www.ascleses.nl schreef:

  Wat is kwaliteit….dat wat de klant vraagt…. en dat is Acumulus!
  meer hoef ik niet te zeggen!

 5. Ge-wel-dig programma. Ei van Columbus. Je voert alleen je eigen facturen in en de bonnen van je uitgaven. De boekhoudkundige berekeningen (zoals berekenen privéaandeel v gemengde kosten en afschrijvingen, én de jaarcijfers opstellen) doet het programma automatisch.
  (In mijn beschrijving zit al minstens vier keer meer boekhoudkundige termen dan je nodig hebt om met het programma zelf je administratie te doen.)
  En nog beter: de kwaliteit van de dienstverlening eromheen is verbluffend goed. Als alle leverancier hun werk zo zouden doen…

 6. J. Keuning schreef:

  Ik heb verschillende programma’s geprobeerd. Allemaal veel te complex voor mijn bedrijf en mijn boekhoudkundige kennis. Acumulus is eenvoudig te begrijpen, simpel te bedienen en alles wijst zichzelf. Als je er dan toch nog in slaagt een vraag te bedenken, dan krijg je daar in recordtijd een passend antwoord op. En meteen nog een paar tips die het nóg makkelijker maken. Had ik dit maar jaren eerder gevonden.

 7. Julie schreef:

  Ik heb veel andere programma’s geprobeerd, maar ik ben geen boekhouder. Met Acumulus, heb ik geen boekhoudkundige kennis nodig en verder als ik echt hulp nodig, het is altijd verkrijgbaar.

  Ik geef noit top marks voor software… maar hier is een uitzondering. Top Marks All Round.

 8. Christian Tijs schreef:

  Na een tijdje zoeken naar een geschikt online boekhoudprogramma kwam ik Acumulus tegen. De prijs was zo laag, dat je bijna zou denken dat het niks kon zijn. Maar dat was volledig onterecht. Zeer simpel in gebruik, maar alle faciliteiten aanwezig voor de boekhouding van een webwinkel.
  Veel boekhoudkundige kennis heb je niet nodig. Het programma zorgt voor de juiste boeking. Alleen logisch nadenken en voila, alles wordt voor je geregeld.

  Stop maar met verder zoeken en ga met dit systeem aan de slag.
  Succes!

 9. Alviane schreef:

  Ik heb ervaring met Profit Logistiek en een heel vroege versie van Exakt vanuit mijn werk. Mijn vrouw begon een nagelsalon aan huis dus even helpen met eaa opzetten…..
  Ik was zoals zovelen gestart met een zelfgemaakte xl sheet met vb code, bon/producten module, uren, kaslijst alles prima er in. Ik gebruik dat nog steeds, maar door alle belasting wet en regelgeving dus toch een boekhoudprogramma nodig om de juiste overzichten te genereren, en dus zocht ik naar een betaalbare oplossing.
  Helaas nu dus wel dubbele invoer (xl+Acum) maar wel handig omdat ik zo nog eea kan controleren en dat is nodig gebleken…vergeet nog wel eens een boekingsregel in te voeren.
  Acumulus wordt op diverse sites aangeraden vanwege de prijs/prestatie en gemak en dat is terecht vind ik.
  Tot nu toe bevalt me het prima goed opgezet, online gemak, geen lokale programmatuur, en natuurlijk super ondersteuning door Bert-Jan.

 10. R.Harms schreef:

  Ik heb ervaring met een ander boekhoud programma maar acumulus kan ik ieder zelfstandige ondernemer adviseren.
  Wat voor ieder ondernemer belangrijk is zijn de totale kosten.
  Acumulus is zeer goed en ook zeer duidelijk.
  Het is zeer eenvoudig en goed en ben er zeer tevreden over.
  Alles wat erin moet staan staat belasting technisch erin en daar gaat het om.
  Waarom een zeer dure boekhoudprogramma aanschaffen of via internet een boekhouding verrichten als het ook op een goedkope en correcte mnaier wordt uitgevoerd met een acumulus boekhoud programma.
  Trouwens wanneer je een boekhoud programma zelf aanschaf moet je elk jaar toch een abonnement afsluiten om dit programma bij te houden volgens de nieuwe regels.
  En nu niet alles wordt voor je verzorgd dus ik raad ieder zelfstandge ondernemer wanneer die de boekhouding zelf de boekhouding wil verrichten een acumulus boekhoud programma aan
  Bij hulp is de service zeer goed acumulus zijde ze helpen je en adviseren je ten alle tijden en denken met je mee wat zeer belangrijk is.
  Dus ieder zelfstandige ondernemer acumulus boekhouding aanschaffen gewoon doen!!

 11. LogoLogics schreef:

  Ik werk ondertussen al meer dan 3 jaar met dit super pakket.
  Erg handig, ook voor de leek, super service en niet duur.
  Een echte aanrader! Boekhouder kan trouwens ook mee inloggen en daar de nodige informatie voor aangiftes enz uithalen. Spaart zo dus ook weer flink op de uren van een eventuele boekhouder.

 12. Wisse schreef:

  Je boekhouding is eenvoudig en inzichtelijk weergegeven. Als je Acumulus gebruikt vraag je je af waarom je ooit je administratie uit handen zou geven!

 13. Saskia schreef:

  Als er een echte boekhouder naar kijkt komen er nog veel te veel correcties uit die niet in acumulus geboekt kunnen worden. U kunt niet ervan uitgaan dat de jaarrekening ook juist uit het pakket komt!!

 14. […] dit zouden kunnen zijn Exact (koppeling met onder andere Mijnwinkel en Biedmeer) of het goedkopere Acumulus (koppeling met Biedmeer, Magento en OsCommerce). Tags: administratie webwinkel, boekhouding […]

 15. Olof Geurts schreef:

  Ik gebruik sinds begin 2012 dit online boekhoudprogramma en dit werkt werkelijk zeer gemakkelijk. De boekhouder komt er niet meer aan te pas met de BTW aangifte makkelijker dan met acumulus. Kom je er niet uit op het eigen forum van siel staat de oplossing gegarandeerd.

 16. gratis boekhoudprogramma schreef:

  Acumulus is echt een van de beste boekhoudsoftware. Mijn persoonlijke experiece is zeer goed mee.

 17. Van Heest Techniek schreef:

  Voor de start van mijn bedrijf diverse demo boekhoudprogramma’s uitgetest en acumulus werkte voor mij het beste.
  overzichtelijk, goede uitleg, word continu verbeterd en houd rekening met zaken waar je als leek geen idee van hebt.

  Kortom topprogramma voor een goede prijs!

 18. Gerrit Aeilkema schreef:

  Een absolute aanrader met een fantastische service.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Gebruiksvriendelijkheid
Prijs/kwaliteit
Support/Service
Stabiliteit software
Totaal beoordeling
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl