De kracht en het succes van het hebben van een MULTI-webshop

Een multishop is om verschillende redenen ontzettend interessant voor iedereen die gebruik wil maken van de mogelijkheden op het internet. Op die manier kun je namelijk heel eenvoudig profiteren van het bezit van meerdere webwinkels, zonder dat je hier een hoop omkijken naar hebt of lang mee bezig dient te zijn. Voorbeelden van aanbieders van een multishop zijn MijnWinkel en Shoptrader. Dit zijn in principe de twee grootste spelers op dit gebied die beide vele honderden winkels laten openen en op die manier indirect voorzien in de geweldige behoefte van klanten op het internet.

Een multishop is heel eenvoudig op te zetten, aangezien je eigenlijk gebruik kunt maken van kant-en-klare internetwinkels, waar je eigenlijk alleen nog maar een naam aan hoeft te geven. Door vervolgens zelf de lay-out aan te passen creëer je een unieke stijl en kan de winkel geopend worden. Het is aan de hand van de mogelijkheden van MijnWinkel en Shoptrader niet langer nodig om zelf de techniek te (laten) ontwikkelen, waardoor ook de kosten van een webwinkel behoorlijk omlaag zijn gegaan. Niet langer is het nodig om een webontwikkelaar aan het werk te zetten en hier een hoop geld aan kwijt te zijn. Deze twee aanbieders zorgen ervoor dat er een kant-en-klare webwinkel kan worden ingezet om op die manier een multishop te starten en te profiteren van de geweldige mogelijkheden op het internet.

Uiteraard is het mogelijk om een multishop van MijnWinkel of Shoptrader volledig uit te breiden met allerlei aanvullende functionaliteiten. Aangezien het systeem gebaseerd is op Open Source is het mogelijk om talloze uitbreidingen toe te voegen en daarmee bijvoorbeeld allerlei betalingssystemen te integreren. Zo wordt de multishop heel eenvoudig een volwaardige webwinkel, die klanten zowel een veilige, betrouwbare als interessante plaats op het internet kan bieden waar ze graag winkelen en daarna nog eens terug komen. In principe geef je met een multishop van MijnWinkel of Shoptrader het totale technische aspect uit handen, om je zelf te gaan richten op de ontwikkeling van de winkel zelf. De ontwikkeling staat hierbij voor bijvoorbeeld de naamsbekendheid en het productaanbod, twee zaken waar de meeste webwinkeliers uitstekend in thuis zijn. Zo kunnen ze zich aan de hand van een multishop richten op de meest interessante en voor hun meest effectieve zaken van een webwinkel, terwijl voor de techniek wordt gezorgd.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl