Coolblue Belgie verbreekt haar records

Coolblue, één van de grootste webwinkels van België, heeft de laatste twee weken van december 2010 verbroken. Het bedrijf achter shops als PDAshop.be en Laptopshop.be realiseerde voor Kerst 45% meer bestellingen dan vorig jaar. In totaal helpen de 32 Coolblue-shops dit jaar meer dan 150.000 Belgische klanten. Na kerst liepen deze webwinkel verkopen nog op.

 

Coolblue, één van de grootste webwinkels van België, verbreekt de afgelopen dagen al zijn verkooprecords. Het bedrijf achter elektronica-shops als PDAshop.be en Laptopshop.be verwacht voor Kerst 45% meer bestellingen dan vorig jaar. In totaal helpen de 32 Coolblue-shops dit jaar meer dan 150.000 Belgische klanten.

“Juist in december weten nieuwe online shoppers ons goed te vinden,” zegt Werner Bruyns, manager van Coolblue België. “Voor hun kerstcadeaus kiezen ze voor onze belofte: voor 22.00 uur besteld, morgen gratis thuisbezorgd.”

Voor wie zelfs dat niet snel genoeg is, heeft het bedrijf ook een fysieke winkel in Antwerpen. “Onze productspecialisten staan klaar voor advies, service of het afhalen van een bestelling. ” aldus Bruyns.

Coolblue werd in 1999 opgericht in Nederland en is sinds 2001 actief in België. Het opende dit jaar 12 nieuwe webshops, waaronder Koffiecenter.be en Hoofdtelefoonstore.be. Eerder dit jaar werd het bedrijf bovendien bekroond tot beste elektronica-webwinkel in de BeCommerce Awards.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl