CCV Shop komt met koppeling Marktplaats Admarkt

Biedmeer lanceerde maandag versie 6.1 “Ediza”  van hun webwinkelsofware. In deze update introduceert BiedMeer als eerste webwinkel platform een koppeling tussen je BiedMeer webwinkel en het Marktplaats Admarkt advertentiesysteem. Dit is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen BiedMeer webwinkels en Marktplaats.

Met deze koppeling kunnen de klanten van Biedmeer en Marktplaats eenvoudig producten selecteren in het onderhoudspanel en automatisch laten koppelen met een Admarkt Topadvertentie. Zodra een product inschakelt wordt voor de koppeling met Admarkt, zal de eerstvolgende dag deze advertentie getoond worden op Marktplaats. Veel webwinkeliers zal dit dagelijks erg veel tijd schelen door de toepassing van deze koppeling.


Het internetblog "Eigen webwinkel starten" is gestart door Remko Jonkers en ontstaan uit passie voor het online ondernemen. Mijn blog "Eigen webwinkel starten" staat vol gratis informatie, tips en adviezen over het starten en beheren van een webwinkel. Doelstelling is het promoten van de webwinkelbranche in algemene zin en iedereen motiveren tot het starten van eigen webwinkel. De kennis die ik heb verkregen wil ik graag delen met anderen. Sinds januari 2009 zijn vele honderden mensen via eigen webwinkel starten begonnen met hun eigen webwinkel.

Deel je mening of discussier gezellig mee met het onderwerp

Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl