De voordelen en nadelen van productreviews in je eigen webwinkel

Productreviews maken vaak deel uit van een webwinkel, waardoor het een goed idee is om hier in ieder geval ook over na te denken. Zo kan het zijn dat deze van toegevoegde waarde zijn voor je eigen webwinkel. Een webwinkel starten is wat dat betreft vooral een kwestie van goed nadenken en jezelf verplaatsen ... Volledig artikel »

De kracht van upselling en cross-selling van producten in je eigen webwinkel

Upselling en cross-selling kunnen er binnen je eigen webwinkel voor zorgen dat de omzet zal stijgen. Veel mensen die een eigen webwinkel starten kiezen er dan ook voor om hier gebruik van te maken. Aan de andere kant is het een relatief ingewikkelde techniek, die daarom ook behoorlijk wat kosten met ... Volledig artikel »

CCV Shop komt met koppeling Marktplaats Admarkt

Biedmeer lanceerde maandag versie 6.1 “Ediza”  van hun webwinkelsofware. In deze update introduceert BiedMeer als eerste webwinkel platform een koppeling tussen je BiedMeer webwinkel en het Marktplaats Admarkt advertentiesysteem. Dit is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen BiedMeer ... Volledig artikel »

Bol.com voor 350 miljoen euro overgenomen door Ahold

Ahold en bol.com kondigde gisteren de overname aan van bol.com door Ahold voor € 350 miljoen, aldus het persbericht van Bol.com. De ambitie van bol.com krijgt een extra impuls nu het onderdeel wordt van een sterk, internationaal retailbedrijf. Daniel Ropers, Algemeen Directeur van bol.com ziet veel ... Volledig artikel »

Een eigen webwinkel, de administratie en de boekhouding bijhouden. Waarom moet dit eigenlijk?

Je eigen webwinkel net gestart en vermoedelijk ben je de afgelopen weken al tegen een aantal zaken aangelopen die je meer tijd hebben gekost, dan je in eerste instantie had ingeschat. Het starten van een webwinkel is Ă©Ă©n, het beheer en de organisatie rondom een eigen webwinkel is het vervolg om uiteindelijk ... Volledig artikel »

Een geheel nieuw blog, logo, huisstijl ofwel totaal nieuwe opzet van Eigenwebwinkelstarten.nl

Een nieuw jaar, mooie nieuwe kansen en bergen vol uitdagingen. Jong of oud, oriĂ«nterend op een eigen webwinkel, of zelf al jarenlang beheerder van een eigen webwinkel. Iedereen heeft het wel eens: een heldere terugblik op het jaar waarin geweldige ideeĂ«n werden geboren, ideeĂ«n goed of juist minder ... Volledig artikel »

ING faalt dagen achtereen met ideal betalen

Na de storingen van gisteren zijn Mijn ING, de Mobiel Bankieren App en iDEAL weer beschikbaar, meldt de ING op haar website. ING wil u als klant een gecontroleerde, stabiele omgeving aanbieden om online uw bankzaken te kunnen regelen; klaarblijkelijk sluit dw wil van de ING niet aan op de achterliggende ... Volledig artikel »

Snel, eenvoudig en compleet online boekhouden

Heeft u een webshop? Met e-Boekhouden.nl verwerkt u eenvoudig met Ă©Ă©n klik op de knop alle bestellingen van uw webshop direct in uw online boekhouding. Speciaal hiervoor heeft het online boekhoudpakket een aantal plug-ins ontwikkeld. Klanten van e-Boekhouden.nl mogen hier gratis gebruik van maken. ... Volledig artikel »

De kracht en het succes van het hebben van een MULTI-webshop

Een multishop is om verschillende redenen ontzettend interessant voor iedereen die gebruik wil maken van de mogelijkheden op het internet. Op die manier kun je namelijk heel eenvoudig profiteren van het bezit van meerdere webwinkels, zonder dat je hier een hoop omkijken naar hebt of lang mee bezig dient ... Volledig artikel »

Wet- en regelgeving bij het starten van een webshop of webwinkel

Wet Verkoop op Afstand Na enig getouwtrek is de Wet Verkoop op Afstand tot stand gekomen, welke koper en verkoper beiden moeten beschermen. De wet Verkoop op Afstand geeft duidelijk weer wat van wie verwacht wordt en tevens de consequenties zijn indien zaken niet gegaan zijn als omschreven. De leverancier ... Volledig artikel »

Duikcentrum MobyDick.nl komt met hernieuwde webwinkel MobyShop.nl

Duikcentrum MobyDick met vestigingen in Rotterdam, Nieuwegein, Den Haag en Ridderkerk komt met een geheel hernieuwde online duikwinkel, MobyShop.nl. De duikwinkel op internet biedt wekelijks 6 unieke weekaanbiedingen, een compleet assortiment van duikmaterialen, duikartikelen, duiksets tegen de hoogste ... Volledig artikel »

Gelukkig een webwinkel met allerlei Thermo-kleding en thermo-ondergoed

De herfst was al aangebroken, de wintertijd gaat in, en op het internet adverteren de specialistische webwinkels op het gebied van winterkleding, ski-kleding en thermo-ondergoed en of thermo-kleding weer met de mooiste aanbiedingen. Op het moment je even gaat Googlen op thermokleding kopen of thermokleding ... Volledig artikel »

Allergiewinkel.nl, voor iedereen met een allergie

Het is allemaal begonnen met Stan Lenssen en Jolanda Goris, de Allergiewinkel. Jolanda Goris ontdekte jaren geleden dat ze allergisch was voor huisstofmijt. Vanaf kleins af aan lag ze al met eczeem in het ziekenhuis en was ze altijd onder behandeling van een dermatoloog. Volgens de artsen was er niets ... Volledig artikel »

Accessoirewinkel.nl

<Accessoirewinkel.nl is een webwinkel met een uitgebreid assortiment van lifestyle accessoires voor de man en voor de vrouw. De winkel biedt een snelle service: voor 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Artikelen zoals sieraden en manchetknopen, worden geleverd inclusief geschenkverpakking. ... Volledig artikel »
Een online concept van Trademedia.nl · Designed by eigenwebwinkelstarten.nl · Aanbevolen webshop Zwembrilopsterkte.nl